24. 2. 2013

LAZY WEEKS


After-shower-selfportrait

Sunday morning waffles

In the backyard

A lovely birthday card

I like these kinds of photos 💙

One of my swimsuits

The most beautiful Valentine´s card ever

A snack, one of many

At a city festival

Really love this kind of snacks

A very good lip balm

My comfort while tanning

My favourite necklace

At the beach ❤

Friday

Jen abyste věděli, tento "random" jsem chystala na blog jen pár hodin po tom, co jsme se vrátili z jedné párty a těsně před tím, než jsme vyráželi na další. V poslední době mají prostě všichni kolem mě narozeniny. :) Ale zpět k příspěvku, je hlavně o spoustě jídla. V Austrálii jsem si oblíbila tousty s arašídovým máslem a banánem. Vím, zní to hrozně, ale chutná to skvěle! A to jsem ještě před pár měsíci arašídové máslo vůbec nejedna a kombinace s banánem mi přišla nechutná, ha! No jo, změna je život.
___

Just you know, I was preparing this "random" post just a few hours after we got back from a party and just before we went to the next one. Recently everyone around me is having birthday. :) But back to the post, it's about plenty of food. In Australia I love to eat toasts with peanut butter and bananas. I know it sounds awful, but it tastes great! Plus, I didn´t eat peanut butter at all a few months ago and the combination with bananas seemed disgusting to me, ha! Well, as Czech people say: "change is life".
___

Foto: Ela, Picaro

13 komentářů :

  1. krásne fotky :) pokiaľ rada čítaš pozývam ťa ku mne na giveaway o knižku :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. oooch to je krása :) tie raňajky ti závidím, ale nie viac ako to počasie!! tu na Slovensku sa všetok sneh topí a je to hnus :( a ešte že krásne pohľadnice :)

    http://www.ivyforte.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý random,až som dostala chuť na waffles :-D

    OdpovědětVymazat
  4. mnaaam ty vafle! a vubec vsechno to jidlo, musim si jit dat neco sladkyho :D

    OdpovědětVymazat
  5. Love your hair style....very sexy look!!! Nice swimsuit too!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím že super, a toasty z banánem a nutelou musejí být super. A jak je to tam s hlavním jídlem co je třeba nějaká australská specialita? Co chutná třeba tobě, mají tam třeba i nějaké takové zdravější fit jídla? Takže noční život tam musí být asi výživný co se týká večírku a oslav.

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥