17. 11. 2015

NEW IN







Samé novinky!

Dostaly se ke mně slevové kupony a jeden z nich byl i na kosmetiku Artdeco, kterou jsem beztak měla v plánu vyzkoušet, a tak jsem slevy ráda využila. Vybrala jsem si jeden z jejich bestsellerů - řasenku All In One. Má krásný, minimalistický, hranatý obal, který mě hned zaujal. Zatím ji střídám s řasenkou z Dermacolu a více či méně nemám co vytknout. Možná vám o ní pak povím v samostatném článku víc...


Minulý týden měly holky z blogu A Cup Of Style křest a autogramiádu jejich první (a tipla bych, že určitě ne poslední) knihy Móda, krása a životní styl. Šla jsem tam pracovně, tak jsem si ani nebrala foťák a nemám z akce žádné fotky, jen kraťoučké video, které jsem nahrála na Facebook (zde). Kromě knihy jsem od holek dostala v balíčku i nějakou kosmetiku, kterou jsem už z části rozdala a zbytek vidíte na fotce. :) Zatím jsem neměla čas se do knížky začíst, jen ji tak v rychlosti proletět. Holky o ní říkají, že je to něco jako průvodce dívčím světem, a podle mě to sedí. Rady, které ve svém "průvodci" dávají, jsou sice dostupné v různých podobách na internetu, ale věřím, že spousta slečen ocení, že je mají pěkně po ruce na papíře. Navíc obsahuje spoustu fotek, které si Lucka a Nicole fotily samy, a ty se dle mě povedly. A co na knihu říkáte vy?


A nakonec jeden přírůstek k mým náhrdelníkům. Sice jsem se zařkla, že mi jich stačí málo, protože je pak nemám šanci unosit, ale když jsem uviděla tenhle v Marks&Spencer, hned mě nadchl... Někdy v obchodech objevím něco hezkého a začnu dlouze přemýšlet, jestli si tu věc koupit, nebo ne, ale jindy se na ni podívám a okamžitě vím, že prostě musí být moje, žádné pochyby. Tak přesně takhle to bylo s tímto náhrdelníkem. Asi vás tedy nepřekvapí, že ho teď nosím pořád, a už hodně lidí mi ho pochválilo. :)
___

Foto: Ela

13 komentářů :

  1. Ta kniha musí být super a náhrdelník je moc pěkný, sluší ti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Moje oblíbená Bioderma :) Knížka vypadá moc pěkně, ale ten náhrdelník je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee. Úplně jsi mi udělala chuť na burger. :D
    Ten náhrdelník je mic krásný. :)
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náhrdelník je stylový! Včera mi zrovna přišel balíček od Bidermy, tak se moc těším, až ji vyzkouším :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náhrdelník je skvost !! Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ta knizka je urcite super. A ten nahrdelnik vypada moc pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tu autogramiádu i Prahu ti docela závidím :) Už mám tak dlouho plánu zajet do Prahy a přitom to mám jen kousek, ale pořád nějak není čas. Dost mě i mrzí, že jsem autogramiádu nestihla, tak jsem se aspoň koukla vlog. Musela to být úžasná akce :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké fotky :) Jinak na knížku jsem zvědavá, brácha mi ji koupil k Vánocům :D

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥