1. 1. 2016

5 VĚCÍ, KTERÉ JSEM SI OBLÍBILA V ROCE 2015

Krásný první den v novém roce 2016! Nechtěla jsem na blogu dělat žádný shrnující článek a opakovat znovu fotky, které se tu v průběhu roku objevily, ale abych přesto rok 2015 pomyslně uzavřela, sepsala jsem seznam věcí, které jsem v předchozích 365 dnech objevila a hned si je oblíbila.
___

#1 SNEAKERS
Už několikátým rokem se celý fashion svět obouvá do sneakers - a díky bohu za to! Někomu sice vadí, ale trpět celý den v botech na podpatku (zvlášť v kostkované Praze) mně osobně vadí ještě víc. Díky nim můžeme mít pocit, že jsme styloví a ještě k tomu pěkně v pohodlí. Já jsem v nich, skoro doslova, prochodila celý rok 2015 a stala se velkým fanouškem značky New Balance.


#2 POWER JOGA
Aby bylo hned na začátku jasno - žádný velký sportovec nejsem. Občas mám ale výčitky svědomí a snažím se to napravovat. Jednou se mě takhle kamarádka zeptala, jestli s ní nechci chodit na power jogu. Proč ne, řekla jsem si (popravdě bych kývla asi na všechno, haha) a už u ní zůstala. Některým lidem se zdá nenáročná, vlastně jen takové protahování, ale ve skutečnosti vám dokáže dát pěkně zabrat. Já si pomocí ní kompenzuji věčné sezení u počítače v práci. Namaste!


#3 NUXE OIL
Pro mě jednoznačně kosmetický produkt číslo jedna za minulý rok. Bez něj si mé večerní kosmetické kolečko neumím momentálně představit a těším se, až v novém roce vyzkouším i další produkty od této značky.


#4 BACKPACKS
Batohy zažily velký comeback. A vlastně se to dalo čekat - jsou praktické, jsou roztomilé, jsou stylové. Co chtít víc? Ten svůj jsem si dovezla z Londýna, takže je to zároveň i moc hezká památka. Na Vánoce jsem dostala další, a tak se mi sbírka pomalu začíná rozrůstat.


#5 TWITTER
Sociální sítě hýbou světem, o tom žádná. Někteří z vás jsou na Twitteru možná už pěkně dlouho, já se k němu připojila až v minulém roce a... popravdě, jsem na něm každý den a používám ho častěji než Facebook. Je to skvělý nástroj na sdílení myšlenek i událostí a jsem díky němu rychle v obraze. Najdete mě na něm jako @ElaBartosova.
___

Foto: www.pinterest.com

3 komentáře :

  1. S teniskami,batohy a Nuxe oil to mám stejně!

    OdpovědětVymazat
  2. So všetkým úplne súhlasím ♥ Na Nuxe olej sa ešte len chystám, ale už teraz viem, že ho budem zbožňovať ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké záležitosti :-) Hezké dny roku 2016

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥