3. 1. 2016

UNWRAPPING









Neměla jsem sice ve zvyku ukazovat vám, co jsem našla pod vánočním stromečkem, ale hodně věcí jsem si stihla koupit ještě před svátky, buď jen tak pro radost, nebo jsem je už potřebovala, a tak jsem ty nejfotogeničtější nejlepší vybrala i sem. Ale bylo jich mnohem víc a díky za ně!

Z vánoční firemní akce jsem si odnesla sadu od Biodermy, asi se to stává už tradicí, že na mě vždycky vyjde nějaká kosmetika, haha, minule to byla Sephora. / Jako dárek napůl na Vánoce a napůl ještě na mé podzimní narozeniny jsem si koupila album Hurts, což je jedna z mých oblíbených skupin. Že je ještě neznáte? Velká chyba. / Dlouho jsem uvažovala o aroma lampě a na jednom bláznivém předvánočním nákupu jsem si ji konečně pořídila. / Nový rok znamená i nový diář. A jeho nákup, to není jen tak. Letos jsem byla z nabídky diářů dost zoufalá a popravdě, tenhle mě zaujal jen díky tématice Londýna. Když už nic, tak aspoň to. / Knihy, ty pod stromečkem přece nesmějí chybět, jak už jsem psala tady. Já si vybrala dvě velmi oddechové (náročného čtení jsem měla přes rok dost, haha), profláklou Girl Online a podobně známou Jak se stát Pařížankou. / A od šéfa v práci jsem dostala balení těch nejroztomilejších mini pralinek, jaké jsem kdy viděla.

A co jste dostali vy?
___

Foto: Ela

9 komentářů :

  1. Krásné dárečky a jinak tu samou aromalampu jsem koupila mamce na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. skvele darky:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se prihlasis:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful pictures! I love the candle holder!

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, dakujem za komentar, ano, bola som au-pair, ale pokračovanie článku neviem či bude, ak mas nejake otázky napíš e-mail a spravím ti súkromné pokračovanie :D barbora63392@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Happy new year my dear!
    I wish u all the best!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    OdpovědětVymazat
  6. Wishing you a wonderful new year! :)

    Best,
    Christina

    Looks by Lau

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, mimochodem ty pralinky od Lindt nejen nádherně vypadají, ale všechno od Lindt i naprosto úžasně chutná, takže šéf určitě neudělal krok vedle, pokud máš ráda kvalitní čokoládu :) Ohledně té kosmetiky, tak o Bidodermě už jsem něco málo slyšela a myslím, že by to mohla být vcelku kvalitní pleťová kosmetika, i když na tuto to v kvalitách asi stále ještě mít nebude. Doufám, že jsi měla krásné Vánoce i v předešlém roce!

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥