1. 12. 2020

LANCOME HYPNOSE DRAMA MASCARA




Ve světě make-upu je to snad jeden z nejtěžších úkolů vůbec: najít dokonalou řasenku. Tu, která splní všechna vaše očekávání a už ji nebudete chtít nikdy vyměnit. Máte tu svou?

Já nejčastěji sahám po této od Dermacolu - článek zde. I když splňuje většinu mých požadavků - I couldn´t help but wonder - co když existuje ještě o kapku lepší řasenka? A tak dávám čas od času šanci také nějaké jiné a nepřestávám experimentovat... Ráda se s vámi o mé zkušenosti podělím, víc informací hledejte (v budoucnu) pod tagem: #mascarahunting

Lov začíná!

Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet jednu velmi známou - Lancome Hypnose Drama Instant Full Body Volume. Tak krátké jméno, haha. Na trhu je již pěknou řádku let a PR články slibují "maximální objem" a "dramatický efekt", především díky speciálnímu štětečku. Tak se na to pojďme podívat...

Lancome Hypnose Drama spadá do kategorie objemových řasenek. Super! Mám ráda, když umí maskara vytvořit pořádný objem. Jenže ten zvládá tahle malá kráska dost průměrně. Jedno přetření štětečkem rozhodně nestačilo. Fajn, to je OK, protože to nestačí skoro u žádné řasenky, ale v tomto případě jsem se musela dost snažit. Řasy sice rozčeše, ale na hustotě přidá jen mírně, do délky se jí rovněž moc nechtělo. Drama se tedy vůbec nekonalo, výsledný look se hodil spíš pro každodenní lehké, "přirozené" líčení. Jenže já chtěla víc! Na můj vkus také začala až moc rychle vysychat. To pak způsobuje, že se na řasách drolí a musíte si častěji kontrolovat oči, jestli pod nimi nemáte náhodou nechtěné černé drobky.

Ufff, za mě bohužel slabý výkon na to, že se jedná o legendární výrobek za ne úplně lidovou cenu, mně vyšla na zhruba 500 Kč. Ale abychom nekončili negativně, to, co jednoznačně pochválit můžu, je design výrobku. Vkusný, moderní, sofistikovaný. První dojem v ruce tedy dělá dobrý. K plusovým bodům můžu jistě započítat i fakt, že řasenka obsahuje pěstící a hydratační látky.

Nevím, možná se ke mně dostal jen špatný kus? Nebo jsem se nenaučila ten správný grif s kartáčkem? Jaké jsou vaše zkušenosti s Lancome Hypnose Drama? Je jiná řasenka od Lancome lepší?
___

Foto: Ela

16 komentářů :

  1. Za tu cenu je to teda opravdu slabá řasenka, škoda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, ještě že mám svou oblíbenou na kterou nedám dopustit a ještě mi přijde za poměrně dobrou cenu...

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem hodně slyšela, ale zdá se mi dost drahá :D :) upřímně mascary nepoužívám. :) Vypadá ovšem hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teda tuhle řasenku taky zkoušela a za mě ovšem nee, nevím proč, ale najdu mnohem lepší řasenky a cenově o dost levnější :)

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšu v článku, ze mě také NE.
      Jaké tedy doporučuješ ty? :)

      Vymazat
  5. Ja som túto riasenku používala v práci ale tiež bola hrozná. Potom som začala používať Nuskin maskaru a všetky zákazníčky boli spokojné :)

    FIRST DAY CHALLENGE: PEPITO

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já musím přiznat, že právě řasenky od Lancome už celé roky miluji a jsou zatím nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. Měla jsem Hypnose, Drama, Doll Eyes i Hypnose Volume-a-porter a nejlepší je za mě Doll Eyes, Volume-a-porter jediná nic moc a to hlavně proto, že má umělý kartáček, které já nemám ráda.

    Kromě této značky mám ještě ráda řasenky od L'Oréal, jiné byly bohužel vždy zklamání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor a tvou zkušenost!

      Říkala jsem si, že kdybych v budoucnu chtěla Lancome řasenkám ještě dát šanci, byla by to právě Doll Eyes. :)

      Ela

      Vymazat
  7. Za tu cenu nic moc. Já si teď zamilovala řasenku od maybelline lash sensational. Za mě je to nejlepší řasenka jakou jsem kdy vyzkoušela. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip!
      Já budu brzy zkoušet další, určitě o ní zase napíšu. :)
      Ela

      Vymazat
  8. Ten štěteček vypadá skvěle! Vždycky si chci koupit novou řasenku, ale nakonec skončím u Lash Sensational od Maybelline.. :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, tato řasenka se tu opakuje, takže na ní asi vážně něco bude! :)
      Určitě jí dám taky někdy šanci... ;)
      Ela

      Vymazat
  9. Tak to je škoda že to není ok, já mám ráda od Benefitu :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥