8. 1. 2021

CHUNKY BOOTS





Slevy, akce, výprodeje... řítí se na nás ze všech stran, letos snad ještě víc než kdy jindy. Nevím jak vy, ale já čím jsem starší, tím méně na mě slevy působí. Dřív jsem měla pocit, že pokud si v mega výprodejích nic nekoupím, tak o něco přijdu, o něco se ochudím. "Vždyť jsi mohla mít tu černou halenku se 40% slevou a tys ji v obchodě nechala!" hryzalo mě takhle nějak svědomí. "Mohla jsi ušetřit..." Časem ale přijdete na to, že takových podobných halenek máte doma už několik a když se jejich počet ve vaší skříni nenavýší, svět se fakt nezboří. A ušetříte právě tím, že si žádný zbytečný kus nepořídíte. Naopak, když už něco skutečně potřebujete a v shopu vám to zrovna nabízejí s hezkou červenou cedulkou hlásající -50 %, je to win-win!

No a já už se pekelně dlouho rozhoduju, které boty si na sezonu podzim/zima pořídit, abych pořád nechodila jen v kozačkách a chelsea boots - i když je miluju. Tak co, poradíte mi? Které se vám líbí nejvíc?
___

Foto: www.zalando.cz

3 komentáře :

  1. Mně se hodně líbí ty třetí. Jinak už taky kupuju jen to, co potřebuju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle styl bot se mi v poslední době hodně líbí a přeji ti, aby sis vybrala nějaké, které ti padnou a budou pohodlné! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také začíná líbit. :)

      A děkuji! :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥