18. 2. 2021

STATEMENT JACKET







Hned na začátek jedno přiznání: miluju saka. ❤

Pro někoho jsou možná pouhým nudným byznys oblečením, pro jiného ale zase univerzálním kusem v šatníku. No řekněte, jak oživit obyčejné jednobarevné tričko / tílko? Přehoďte přes něj sako! Jak pozvednout tričko s potiskem, aby bylo tolerováno i ve formálnější kanceláři? Přehoďte přes něj sako! Je vám chladno v šatech? Přehoďte přes ně sako! Roztrhané džíny jsou na váš vkus až moc casual? Vyvážíte je sakem! Je tolik možností, jak si s ním hrát, ať už si ho berete do práce (tedy momentálně spíš před kameru pc na home office, lol) nebo po něm sáhnete ve volném čase.

Doma na věšáku mi sak visí hned několik. Raději se ale do počítání pouštět nebudu, možná by mě samotnou vyděsilo, jak moc vysoké číslo to je, lol. Mám jedno černobílé, další čistě černé, dvě pruhované, dvě béžové atd. A taky tohle khaki kostkované, je oversized a navrch ještě s cool nápisem na zádech. Navíc vintage! Co chtít víc? Snad jen, aby už bylo tepleji a mohla jsem ho nosit bez kabátu. Jako každý rok netrpělivě vyhlížím jaro a nemůžu se dočkat...
___

Reject vintage jacket / Jacqueline de Yong lace top / Camaieu trousers
___

Foto: Ela

8 komentářů :

  1. Moc pěkné sako :) Saka se mi líbí, ale moc je nenosím, asi jsem zatím nenašla to správné :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby mi takto hodně slušeli saka jako tobě, taky bych jich měla spousty v šatníku jako ty ♥ :D bohužel já se v nich prostě necítím, ale moc se mi líbí a hlavně tobě to fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se saka hrozně moc líbí, ale sama je nenosím, přijde mi, že se ke mně moc nehodí, ale moc ráda bych to změnila :) Tohle je dokonalé :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Saka vypadají moc hezky, ale nenosím je. Tobě moc sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥