27. 2. 2021

YVES ROCHER SEXY PULP MASCARA



Chci se vás, dámy, zeptat: Jak velká je vaše kosmetická taštička? A potřebujete skutečně všechna líčidla v ní? Kdybyste si z nich měly vybrat jednu jedinou věc, která je pro vás nejvíc důležitá... co byste zvolily? Korektor? Rtěnku? Řasenku? Pudr? Tvářenku?

Vsadím se, že u spousty z vás by to byla řasenka. :) Jenže najít "tu pravou" je pro ženu hned po hledání "toho pravého" jednou z nejtěžších věcí. A neříkejte, že vám na kvalitě řasenky nezáleží. No ovšem, že chceme tu nejlepší! Ale která to je?

Mé hledání s vámi sdílím tady na blogu pod tagem #MascaraHunting. Klikněte na odkaz a uvidíte, které už prošly mýma rukama a jak si vedly... Dnes jejich řady rozšířím o další, je jí Yves Rocher Sexy Pulp. Dostala jsem ji, tak jako mnoho dalších zákaznic, jako dárek k nákupu. Pravdou je, že jsem na ni už předtím dostala pozitivní recenzi od kamarádky. A ta chválou nešetřila, takže jsem již předem tušila, že tahle řasenka zřejmě nebude krok úplně špatným směrem.

A taky že nebyl. Ba co víc, velmi příjemně mě překvapila! Její kouzlo tkví, řekla bych, ve tvaru kartáčku. Když ten se vyvede, o efekt je postaráno. Kartáček řasenky Sexy Pulp dokáže ukázkově rozčesat řasy, jednu po druhé, pečlivě a důsledně. Tahle vlastnost mě hned při prvním použití nadchla. Dobře se s maskarou pracuje, má příjemnou konzistenci, prodlužuje tak akorát, objemu dodává podle počtu použitých vrstev, ale neslepuje, a hlavně... drží na svém místě, nedrolí se (to nesnáším!). Pro mě další důvod mít ráda Yves Rocher.

#NoAd
___

Foto: Ela

16 komentářů :

  1. Tuhle řasenku jsem jednou zkoušela, ale bohužel mi vůbec nevyhovovala. :( Neprodloužila a potřebovala bych tak 10 vrstev, aby něco bylo vidět. :D Každopádně každá máme řasy jiné a tobě třeba sedět může, což je super! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář i tvou zkušenost!

      Je to tak, každá máme jiné řasy a každé vyhovuje nějaká jiná maskara...

      Hezký den, Ela

      Vymazat
  2. Kdybych si měla vybrat jeden produkt z kosmetické taštičky, určitě by to v mém případě byl gel na obočí, protože bez toho já nedám ani ránu. :D Každopádně řasenka se mi moc líbí, zamlouvá se mi ten kartáček. :)

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ano! Ten je v poslední době taky hodně oblíbený, jak jsem na něj mohla zapomenout... :D

      Ela

      Vymazat
  3. YR kozmetiku milujem, avšak riasenky som od nich ešte neskúšala. Ale kefka vyzerá super pre mňa 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by asi taky nenapadlo jít si koupit řasenku do YR, ale rozdávali ji k nákupu, tak proč ne... :D

      Ela

      Vymazat
  4. Přesně tuto Mascaru jsem kdysi měla, ale ve starém balení a hnědé barvě. Byla naprosto dokonalá, sice dlouho nevydržela, ale jako jediná mi neslepovala řasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, krásně je rozčesává! Mně zatím drží, tak uvidíme... :)

      Ela

      Vymazat
  5. Značku znám, ale řasenku jsem nezkoušela. Nevím, jestli by mi vyhovoval tento katáček. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka vypadá krásně, tyto typy kartáčků mám nejraději. Za mě je nejlepší řasenka Doll Eyes od Lancome, chystám na ní také recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá! Od Lancome jsem také jednu zkoušela... a byla bohužel nic moc. :(

      Tuhle: http://www.meinmanyways.com/2020/12/lancome-hypnose-drama-mascara.html

      Ela

      Vymazat
  7. popravde z tejto značky som ešte nič neskúšala ale ta kefka vyzerá skvele :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tato řasenka je moje stálice, jinou už ani nekupuji! Akorát si vždycky počkám, když je v nějaké fajn akci, ta cena v plné palbě už tak super není :D

    OdpovědětVymazat
  9. Túto riasenku som skúšala a bola som moc super. Hlavne ma bavilo jej hnedé prevedenie, ktoré v drogerkách často nenájdem. Už dávno som ju nemala a som rada, že si mi ju pripomenula. Keď sa otvoria obchody, išla by som si po ňu.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥