21. 5. 2021

WANDERLUST





Wanderlust.
Strong desire to wander.
To travel.
To explore the world.
To experience the unknown.

...to mi momentálně chybí asi ze všeho nejvíc. Prostě se jen tak sebrat a odjet pryč. Klidně i neplánovaně. Svobodně cestovat, poznat neznámé, zakusit nové. Žádná omezení, žádné testy, žádné nervózní sledování situace ve světě.

Nedávno jsem objevila českou cestovatelskou rodinu The Sikls. Před coronou klidně i půl roku v kuse cestovali po kontinentech, na chvíli se vrátili do ČR, a pak zase někam vyrazili. Jestli se chcete pořádně navnadit na všechny ty krásy, které nás tam venku čekají, pusťte si jejich videa nebo si poslechněte podcasty.

Popisují v nich třeba potápění s velrybami u Dominikánské republiky. Neskutečné! Hned jsem si vybavila můj vlastní, o něco skromnější zážitek - šnorchlování s divokými delfíny u břehů Austrálie. Došlo mi, že jsem se o tuto zkušenost s vámi tenkrát na blogu nepodělila. Brali byste ji? The Sikls v Austrálii byli také, užili si klokany nebo Rottnest Island, který je známý... čím? Hm, o tom bych vám taky mohla napsat článek, protože jsem ostrov rovněž navštívila a dokonce na delší dobu než oni. Chcete? :)

PS: Fotky nahoře jsou z Barcelony 2019.

Foto: Ela

5 komentářů :

  1. Také bych někam vycestovala, už mi to sakra chybí. Nejlépe někam k moři, ale snad se brzy dočkáme. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně mě cestování nechybí, ale to bude tím, že jsem si zvykla. Na druhou stranu díky tomu, že není možnost někam odletět, jsem našla krásné místa v ČR :)
    Ale Vietnam mi moc chybí!

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky. Joo, také bych někam vyrazila. Ono by to možná nebylo tak nereálné, ale spíš teď nějak nemám s kým jet/letět... Tak si říkám, že prostě možná jen teď není správný čas. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Klidně článek napiš. Mně cestování také chybí, ale již tento týden se budu dívat na lety a ubytování v Barceloně a na Mallorce :) Někam nakone pojedu, než situace mě spíše trápí to, že jsem bez práce a nechci všechny úspory dát za dovolenou :D tak doufám, že do července už někde budu...

    Ona ta situace až na placení blbých testů a zařizování není zase tak hrůzostrašná, my jsme s kámoškou zvládly minulý tok zahraničí 5x a z Dubaje jsme letěly z jedním z posledních letadel, protože pak byl zákaz..

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, 5x v zahraničí v době covidu, to je mazec!

      Tomu rozumím, že když je člověk zrovna bez práce, dovolenou zase tak neřeší... tak držím palce, abys brzy nějakou hezkou práci našla! :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥