15. 7. 2021

ZKOUŠÍM FENTY BEAUTY





To vám tak v ruce přistane dárkový poukaz do Sephory, jdete se podívat do prodejny, co by se vám líbilo, ale po chvíli je vám jasné, že byste brali skoro všechno, co nabízejí... Co si vyberete? Když je v nabídce i značka Fenty Beauty, berete přece ji! :) Jo jo, tak nějak to vážně bylo... nejradši bych ze Sephory vyzkoušela kde co, ale jakmile jsem uviděla stojan s kosmetikou od Rihanny, bylo rozhodnuto. Chtěla jsem zjistit, jestli kosmetika od té opěvované zpěvačky stojí za to.

Zrovna mi v kosmetické taštičce scházela tvářenka, takže aspoň v tomhle jsem měla jasno rychle. Odnášela jsem si Cheeks Out Freestyle Cream Blush v odstínu 04 Crush On Cupid. Jaká byla?

Doteď jsem preferovala spíš sypké tvářenky před těmi krémovými, i když vlastně ani nevím proč? Skoro jsem zapomněla, že práce s krémovou tvářenkou je tak snadná a pohodlná! Navíc k ní nepotřebujete štěteček, stačí vám prsty, takže máte o jeden krám doma míň. Cheeks Out Blush je velmi příjemná, lehoučká a dodává tvářím jemně šťavnatý, zdravý nádech. Na moje gusto byla o něco méně pigmentovaná, než bych si přála, klidně bych příště pigmentu přidala, Rihanno. Výdrž má ucházející, ale aspoň jednou denně je potřeba vrstvu obnovit. Plusové body dávám za zrcátko na víčku, to se vždycky hodí mít u sebe.

Podtrženo, sečteno: s tvářenkou jsem více či méně spokojená, i když nevím, zda bych si ji za tu cenu (web Sephory aktuálně hlásí částku lehce přes 600,-) pořizovala znovu. To, co zvládne ona, podle mě umí i o řády levnější produkty.

Máte i vy zkušenosti s kosmetikou Fenty Beauty? Co si o ní myslíte?

Foto: Ela

5 komentářů :

  1. Přesně tak jsem to také měla, nevím, proč jsem vždycky používala jen sypké tvářenky.. Zatím s krémovou ale zkušenost nemám.. Stejně tak ani s touto značkou. Každopádně si také myslím, že spousta produktů se dá koupit levněji a není vždy potřeba kupovat předražené značky. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenka má moc krásný odstín! :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥