23. 10. 2021

COWBOY BOOTS

 



Dnes jen rychlý shout-out na super boty. Procházela jsem e-shopy s oblečením, koukala na slevy a bum... Narazila jsem na tyhle kovbojské krásky Vero Moda Jess. Potřebuju je? Ani ne. Využila bych je? Asi ano. Hlavně takové rádoby kovbojky doma ještě rozhodně nemám. A za velmi příjemnou cenu. To je zase dilema... Co myslíte vy? Brát, či nechat?

A ještě vám sem přihodím tip, jak o něco lépe nakupovat ve slevách v e-shopech. Spousta lidí dělá to, že si ve filtru zvolí možnost "zobrazit od nejlevnějšího". Jasně, na první pohled to dává smysl, chcete vidět, co můžete sehnat za nejvýhodnější cenu. Jenže se pak prokousáváte dlouhou řadou drobností zlevněných o pár procent - kalhotek, ponožek, silonek a tak dále. Příště zkuste filtrovat spíš podle "největší slevy" - a pak hned uvidíte kousky nabízené s aktuálně nejvyššími slevami, které jsou často 50 % a víc. A to už se vyplatí!

Foto: Zoot.cz

6 komentářů :

  1. Není to sice úplně můj styl, ale někomu opravdu sednou pokud se umí nakombinovat. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, botky jsou to pěkné, Vero Modu znám, mám pár kousků. ☺♥ Prima nedělní večer.

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že můj styl to úplně není, ale super tip, jak hledat opravdu levné kousky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Uf toto teda není vůbec můj styl, ale pokud bys to ty měla k čemu unosit, věřím, že to může suprově posunout outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto boty jsou krásné ale buhužel je nemím nosit a necítím se v nich svá, ale moc se mi líbí jak je lidi umí nakombinovat :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥