3. 10. 2021

PŘÍRODNÍ DEODORANT OD BIORYTHME




Hliník se odstěhoval do Humpolce!

To je dobře, protože v mém deodorantu ho nechci. Já vím, studií o (ne)působeních této látky na zdraví je mnoho a každá tvrdí něco jiného, ale raději nebudu pokoušet osud, že jo... Už několik let si do podpaží mažu zásadně přírodní deodoranty a stále zkouším nové a nové. Ten ideální jsem ještě nenašla, ale mám právě v ruce horkého favorita. Vyrobila ho česká značka přírodní kosmetiky Biorythme. Deodoranty nabízí v různých voňavých variantách, ale já je, přiznám se, ani moc v prodejně nezkoušela. Jakmile jsem uviděla ten s názvem V cukrárně, měla jsem jasno. :) Čekala jsem, že bude vonět sladce, po dortících, makronkách a cukrové vatě, prostě jako v cukrárně... No tak chyba lávky. Jeho vůně je spíš citrusová až bylinná. Ale to nevadí, pořád je to příjemná alternativa.

Deodorant je velmi jemný, nedráždí, funguje skoro celý den a nešpiní oblečení. Výrobce doporučuje ho po přiložení ke kůži nechat pár sekund "zahřát", a teprve pak začít roztírat. Ale já jsem rebel, nečekám a světe, div se - i tak je funkční hned. Jeho vůni skoro vůbec během dne necítím, ale to je OK, na to mám parfém. Nechci, aby se obě vůně navzájem přebíjely. Koupila jsem si variantu v tvrdém papírovém obalu, to byla pro mě taky novinka. Drží v něm dobře, jen má jednu nevýhodu - jakmile ho vysunete, nejde zasunout zase zpět. Je potřeba na to myslet a nevytlačit ho přespříliš. Co mě na něm ale mírně odrazuje, je jeho cena. Dala jsem za něj zhruba 300 Kč, balení má 35 g - takže je to fakt prcek, malá tubička. Uvidíme, jak dlouho mi vydrží...

Máte s kosmetikou od Biorythme zkušenosti? Jakou značku deodorantů používáte vy?

Edit 6.10.: Od Biorythme mi přišla informace, že balení vydrží zhruba 3 měsíce.

Foto: Ela

4 komentáře :

  1. S tímto nemám zkušenosti, ale pokud funguje, tak proč ne! :) Vypadá dobře. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte som ho neskúšala, ale vyzerá super :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  3. Deodorant vypadá docela zajímavě, líbí se mi hlavně, že je skutečně přírodní a pokud dělá to, co dělat má, tak proč jej nezkusit :) Zajímalo by mě ale, jestli přírodní deodoranty jsou opravdu citlivé k pokožce, např. po holení nebo tomto
    zákroku, protože osobní zkušenost s tím nemám a nikdy jsem to zatím nevyzkoušela, zejména asi proto, že mám doma ještě stále zásobu deodorantů klasických :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po holení je také používám a nemůžu si na ně stěžovat. Je to ale individuální, takže je budeš muset asi vyzkoušet takříkajíc "na vlastní kůži". :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥