19. 12. 2021

#NOTES | NOVEMBER 2021

Ajaj, na blogu chybí článek s mými tipy za listopad aka #notes, tak to hned napravuji. Co mě tedy v listopadu zaujalo, co jsem dělala a co vám můžu doporučit? Čtěte dál... Článek jsem doplnila fotkami z jednoho chladného podzimního rána v centru Prahy.


#1

Celý den zima, tma už ve čtyři hodiny odpoledne... ideální doba na zahrabání se do peřin a koukání na seriály. A že jsem jich stihla vidět dost! Třeba francouzský příběh o zloději-gentlemanovi Lupin, britské historické drama The Crown o královské rodině, připomněla jsem si taky starší seriál o třech kamarádkách z New Yorku Lipstick Jungle a viděla i šestidílnou kriminálku z Londýna Ragdoll.


#2

Máte doma přebytečné knihy a nevíte, kam s nimi? Já vyzkoušela online antikvariát Knihobot and so far so good. Znáte ho?



#3

K vánoční atmosféře patří i vánoční hudba a vězte, že to nemusí být zrovna neustále dokola opakovaný song All I Want for Christmas... zkuste si pustit to, co já: na Youtube zadejte "christmas ambiet music", můžete u ní balit dárky, pracovat, relaxovat, cokoliv.


#4

Ještě pořád vám chybí nějaký dárek pod stromeček? Já třeba rok co rok kupuju předplatné časopisu Respekt, podle mě jednoho z nejlepších periodik na českém trhu. K předplatnému ještě navíc dostanete zdarma velký kalendář. Easy like Christmas!



#5

Začala jsem seriály a skončím filmem... jakým? No přece House of Gucci, o málokterém se v listopadu mluvilo víc. Už jste ho viděli? Já ano, ale bohužel musím konstatovat, že mě zdaleka nezaujal tak, jak jsem čekala.

#NoAds

Ještě jste nečetli předchozí #notes? Nevadí, klikněte zde.

Foto: Meinmanyways.com

1 komentář :

  1. Na seriál se také chystám, ale teď jsem koukala spíše na pohádky nebo relaxovala u knihy. :)
    Přeji ti vše nejkrásnější do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥