22. 1. 2022

BOHO GREEN GYPSY VOLUME BIO MASCARA






Také jste tak rádi, že už je konečně víkend? Já se nemohla dočkat!

A den začnu tím, že vám napíšu pár vět o další řasence, kterou jsem vyzkoušela v rámci #mascarahunting. Tentokrát jsem lovila netradičně ve vodách přírodní dekorativní kosmetiky. Ač mám bio kosmetiku čím dál víc v oblibě, najít přírodní řasenku, která se aspoň malinko vyrovná těm klasickým, je skutečně nadlidský úkol.

Jak obstála Gypsy Volume Bio Mascara od francouzské značky Boho Green Make-Up? No, neobstála. Je sice hezky pigmentovaná, nedráždí oči, její papírový obal je skutečně netypický a vizuálně zajímavý, ale... řasy prodlouží úplně minimálně, její konzistence je spíš "vodovější", na očích nevydrží a rozmazává se - což bytostně nesnáším. Za mě tedy velký palec dolů.

Ještě doplním, že jsem ji koupila v e-shopu Econea za zhruba 350 Kč. Nelituju toho, že jsem ji vyzkoušela, ale jsem si jistá, že znovu už do ní nepůjdu. Máte s touto značkou také zkušenosti? Víte o bio/přírodní řasence, která je lepší? Dejte vědět.

Foto: Meinmanyways.com

9 komentářů :

  1. Tyjo, ta vypadá bombasitky. Já už asi dva roky řasenku vůbec nepoužívám, jelikož chodím na prodlužování řas - nemůžu si vynachválit! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodloužení jsem nikdy nezkoušela. Trochu se bojím, že jakmile začnu, bude pak těžké přestat a zase se vrátit k vlastním řasám...

      Ela

      Vymazat
  2. Škoda že neprošla, ale obal má vážně krásný :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Jaj, tak to je škoda, že řasenka není kvalitnější a její efekt není lepší.. Tak snad příště budeš mít šťastnější ruku při výběru :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na ni byly docela přívětivé, ale mně nesedla... Zkoušet budu dál. :)

      Ela

      Vymazat
  4. Zkušenosti se značkou nemám, škoda že nakonec neobstála. Ten obal je opravdu zajímavý, hned by mě v obchodě zaujal, i když 350 Kč by se mi za ni platit nechtělo, zvlášť když bych ji neměla odzkoušenou třeba přes někoho a věděla bych, že mi bude vyhovovat :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, obal dost zaujme a láká ke koupi. :D

      Ela

      Vymazat
  5. Vypadá hodně dobře, hlavně ten kartáček! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, na pohled vypadá dobře, jen by toho mohla umět víc LOL

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥