1. 2. 2022

ESTÉE LAUDER MAKE-UP




Nadělila jsem si jeden opožděný vánoční dárek! :)

Pod stromečkem jsem našla poukaz do parfumerie Douglas a rozhodla jsem se, že ho využiju na make-up, který jsem chtěla už pěkně dlouho vyzkoušet - Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-Up. Sice jsem ve dvou dnech musela proběhnout hned čtyři prodejny Douglas (radši se neptejte proč), abych si ho mohla v modré taštičce konečně odnést domů, ale mám ho. V prodejně mi vybrali jako nejvhodnější odstín 2N2 Buff.

Moc se těším, až ho začnu pořádně nosit, zatím jsem měla tu čest jen párkrát. První dojmy? Dělá krásný, luxusní, sametový finiš, ten u běžných make-upů z drogerie neznám. Krytí má střední, takže pokud potřebujete zakrýt nedokonalosti pleti (já rozhodně), musíte vrstvit. Brala bych silnější krytí, ale nemůžu říct, že jsem nebyla v prodejně varována, lol. Bohužel nevydrží celý den, jako téměř většina produktů dekorativní kosmetiky je potřeba i tento make-up v průběhu dne doplnit. Uvidíme, jak spolu budeme vycházet dál...

Máte s make-upem od Estée Lauder zkušenosti? Dejte mi vědět, jsem zvědavá.

Foto: Meinmanyways.com

8 komentářů :

  1. Super make-up, zvláště pak na zimu ho mám ráda, ale přiznám se, že jsem si ho dlouho nepořídila. Krásný den přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že s ním máš dobrou zkušenost. :)

      Musím ho začít pořádně používat!

      Ela

      Vymazat
  2. Tento make-up si hrozně chválila kamarádka, ale prý naopak hodně kryje a není to na běžné nošení - spíše večerní líčení, ale to může být jen její subjektivní názor. Na tebe působí asi jinak podle toho co píšeš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, každý je zvyklý na něco jiného... :)

      Ela

      Vymazat
  3. Teda to balení make-upu vypadá fakt parádně :-) . Já jsem před nedávnem začala používat nový make-up od značky Annemarie Börlind a za mě je to teda nejlepší make-up , jaký jsem kdy měla. Krásně se roztírá štětcem i prstem a nedělá mi na obličeji fleky, jako jiné make-upy :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto značku vůbec neznám, ale dívala jsem se, že je to přírodní kosmetika a cena není nejhorší... ráda někdy vyzkouším. :)

      Díky za tip!

      Ela

      Vymazat
  4. Snad ti bude vyhovovat, já si naštěstí pořídila jen vzorek a moc mi nesedl, tak bohužel větší pořizovat nebudu. Teď tedy používám Too Faced a Dior a ty mi vyhovují více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ty bych taky ráda někdy vyzkoušela. :)

      Každému holt sedí něco jiného...

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥