6. 3. 2022

#NOTES | FEBRUARY 2022

Únor je za námi... Ještě před deseti dny bych si pochvalovala, jaký to byl super měsíc. Jenže pak se všechno změnilo a náš svět už není tím, jaký býval... Řešit na stránkách life stylového blogu, jaké hrůzy se teď na východ od nás dějí, nebo to sem nepatří? Mám toho v souvislosti s válkou na Ukrajině na srdci mnoho, ale zároveň je mi těžko o tom psát. Tak snad jen: važme si svobody, není samozřejmá, a míru, je velmi křehký. A jako člověk z médií musím také dodat: važme si přístupu k informacím bez cenzury.

A teď tedy ty moje únorové #notes:



#1

V únoru jsem poprvé navštívila obchod HalfPrice v pražském OC Harfa. Jak to, že jsem o něm nevěděla dřív! Nabízí oblečení a doplňky známých značek, od high street až po ty designové, ve velkých slevách. Viděla jsem tam třeba kabelky Karen Millen, YSL boty, ale i věci od Topshopu nebo &OtherStories.


#2

O jedné věci jsem se vám v předchozích #notes zapomněla zmínit, ale musím to napravit, protože je super: masážní podložka. Po dlouhém dni není nic lepšího, než si na ni na chvíli lehnout a uvolnit svaly. Jestli vás zajímá, jak přesně vypadá, koukněte na můj Instagram, občas ji tam ukazuju. Je posetá spoustou bodlinek, které sice vypadají trochu hrozivě, ale není se čeho bát - masáž je s nimi příjemná a nebolí.




#3

Co se týká nakupování, měla bych na vás dotaz: využíváte nějaký cashbackový portál? Jestli ne, tak o tom popřemýšlejte, dokáže vám totiž z vašich online nákupů vrátit část utracených peněz. Jak funguje? Přečtěte si třeba tento článek. Já používám Tipli, které spolupracuje s obchody jako Notino, Eobuv, Zoot, Bibloo, Sephora nebo Biooo. A kdo by nechtěl ušetřit? :)


#4

S blížícím se jarem si čím dál častěji kupuju domů čerstvé tulipány. Jak jim pomoci, aby zůstaly co nejdéle fresh? Zkusila jsem onen trik s desetikorunou a ejhle... fakt to fungovalo! Z mince se prý uvolňuje měď a ta pomáhá předcházet jejich uvadání.


#5

A na závěr nemůžu sdílet nic jiného než odkaz na konto, kde můžete přispět na pomoc Ukrajině. Já od začátku všem doporučuju sbírku Člověka v tísni. Zrovna dnes, když píšu tento text, oznámili, že už do ní Češi zaslali přes 1 miliardu (!!!) Kč. Neskutečná pomoc!




#NoAds

Nečetli jste předchozí #notes? No problem, klikněte zde.

Foto: Meinmanyways.com

2 komentáře :

  1. Krásné fotky, úplně z nich cítím přicházející jaro! :) Ty kytičky jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥