21. 3. 2022

THE ORDINARY SKINCARE





Cenově dostupná kosmetika a ještě k tomu skutečně účinná? Skvěle, sem s ní! Takovou pověst má kanadská značka The Ordinary. Asi mezi vámi není nikdo, kdo by o ní ještě neslyšel nebo ji nezkusil. A já přirozeně musela taky, byla jsem zvědavá, co umí. Moje dojmy?

Nejdřív jsem zkoušela emulzi Granactive Retinoid 2 %. Kdo sleduje novinky na trhu s kosmetikou, ví, že slova retinol / retinoid se v posledních letech skloňují ve všech pádech. Chcete, aby vaše pokožka vypadala pořád mladě? Používejte retinol! Nejlepší bojovník proti vráskám? Retinol! Asi na tom něco bude, ale zrovna od renoidové emulze The Ordinary bych zázraky úplně neočekávala. Já se jich tedy nedočkala...

Velmi opěvovaným produktem je sérum Niacinamide 10 % + Zinc 1 %, které má redukovat nedokonalosti pleti a bojovat s akné a rozšířenými póry. Oh yes, to přesně potřebuji! Ve výsledku jsem jakés takés zlepšení pozorovala, ale mám zkušenosti i s jinými produkty, které působí mnohem účinněji. Takže úspěch tak padesát na padesát.

A do třetice - oční sérum Caffeine Solution 5 % + EGCG. Tento produkt má zesvětlovat tmavé kruhy pod očima a zmírňovat otoky očního okolí. Už jsem na kruhy pod očima vyzkoušela leccos a boj to byl vesměs marný. Byla jsem tedy už předem vcelku skeptická, že by zrovna toto sérum zabralo. A moje domněnky se bohužel potvrdily, zlepšení jsem nepozorovala téměř žádné.

Ráda bych ale hned neházela flintu do žita a zkusila od The Ordinary i další produkty. Které byste mi doporučili? Které fungovaly vám? Jaké jsou vaše zkušenosti se značkou? Dejte mi vědět.

Foto: Meinmanyways.com

5 komentářů :

  1. Já doporučuji retinolové sérum od The Inkey List, viděla jsem účinek hned druhý den ráno. :) Jinak značku The Ordinary mám ráda, zkoušela jsem nějaká séra a pravděpodobně si je ráda koupím znovu. Nejvíc mi vyhovoval hydratační krém, který je pro smíšenou pleť opravdu skvělý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O značce The Inkey List jsem ještě neslyšela, ale po rychlém googlování musím uznat, že vypadá moc dobře... díky za tip! :)

      Ela

      Vymazat
  2. Za mě tedy Niacinamide, pomohl doporučuji sním i peeling, který je taky od TO, díky těmto dvoum, mi zmizeli jizvy a nějaké skvrny.

    Co se týče Caffeine Solution, tak bez kvalitního spánku a hydratace takový zazrak neudělá ale za mě taky ok :)

    Vždy to chce k tomu najít vhodné kombinace a dávat pozor sčím si to kryje :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, The Ordinary používám již rok a jsem max. spokojená. Retinol mám opakovaně a Buffet sérum je také báječné, které mi velmi sedí, krom jiných produktů. Super článek. ☺♥ Měj krásný víkend.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. The Ordinary mám v plánu vyzkoušet už sakra dlouho, ale stále jsem se k tomu nedostala. Snad z příští výplaty! :D :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥