21. 4. 2022

#MASCARAHUNTING | RIMMEL SCANDAL EYES MASCARA



Můj #mascarahunting pokračuje... Do rukou se mi dostala další řasenka na zkoušení, konkrétně Scandal Eyes Mascara od značky Rimmel.

Řasence na první pohled dominuje obal v šílené oranžové barvě, který prostě nepřehlédnete, i kdybyste chtěli. Scandal Eyes Mascara patří mezi ty, které jsou vybaveny tlustým kartáčkem. No, spíš bych měla napsat mega tlustým. A to je první kámen úrazu, tahle velikost nemusí vyhovovat všem. I já jsem s ní zpočátku bojovala, a to jsem na podobné kartáčky už docela zvyklá (důkaz třeba zde). Chce to prostě trochu cviku, najít si ten správný grif a ráno mít čas si s ní před zrcadlem hrát...

A pak přijde zádrhel č. 2 - na plochu kartáčku se často lepí až přespříliš barvy a hůř se tak kontroluje, kam a kolik ji nanášíte. Zvlášť u spodních, jemnějších řas to může být problém. Kdo není trpělivý, ať to s ní vůbec nezkouší, lol.

Když se přesto do boje pustíte, odměnou vám budou řasy zahuštěné, obalené, černo černé, ale bohužel ne až tak prodloužené, prostě něco za něco. Aspoň že v průběhu dne drží a nerozmazává se. To už bych si zoufala úplně. Závěr? Kupovat si tuto řasenku podruhé už se mi chtít nebude.

★★☆☆☆

Foto: Meinmanyways.com

4 komentáře :

  1. Vypadá hodně dobře, řasenky od Rimmel mě nikdy nezklamaly. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenky od Rimmelu mám ráda, proto jsem koupila i tuto a byla to chyba. Nemám podobné zkušenosti jako ty, ale měla jsem problém s tím, že řasenka byla až příliš mokrá a hodně se mi řasy rozmazávaly. Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco podobného jsem s ní zažila na začátku, ale pak se to spravilo... :)

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥