22. 7. 2022

HELLO SUNSHINE



Pátek je tu, víkend před námi a i když bude vedro, nemůžu se dočkat!

Dnes jen rychlé, ale důležité připomenutí, že byste v tomto počasí neměli zapomínat na SPF ochranu před UV zářením. Abych byla upřímná, je to připomenutí a zdvižený prst i pro mě samotnou, často na tento krok při ranním zkrášlování v koupelně zapomínám... třeba zrovna dneska, ehm. Elo, polepši se!

Aktuálně mám doma pleťový opalovací krém od značky organické kosmetiky Mádara s SPF 30. Je lehce zabarvený, takže kdo nemá rád na léto hutný tekutý make-up a vystačí si jen s lehkým krytím, mohl by tenhle výrobek být něco pro něj.


Friday is here, the weekend is coming and even if it's going to be hot, I can't wait!

Today, just a quick but important friendly reminder that you should not forget about SPF protection against UV radiation in this kind of weather. To be honest, it's also a reminder for myself, I often forget this step during my morning beauty routine in the bathroom... like today. Ela, get better!

Currently I use a facial sunscreen from the organic cosmetic brand Mádara with SPF 30. It's slightly tinted, so if you like to wear only light make-up in the summer, this product might be something for you.


#NoAd

Photo credit: Meinmanyways.com

2 komentáře :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥