3. 7. 2022

Q+A SKINCARE | MY NEW LOVE BRAND?


Čas od času vám sem píšu o mých zkušenostech s různými kosmetickými značkami a produkty. Někdy s nimi nejsem spokojená, někdy jen zčásti a občas se podaří narazit na poklad. Jako v případě britské pečující kosmetiky Q+A. Mimochodem, myslím, že to byla právě jedna z vás, mých čtenářek, která mi ji doporučila. Díky za to! Od Q+A používám každý den tři produkty, které vidíte na fotce, a každý jediný vám můžu s klidným srdcem doporučit.

Kvalitní oční gel už jsem nutně potřebovala. Než jsem začala pravidelně používat tento, dost jsem péči o oční okolí zanedbávala a bylo to poznat. Pokožka pod očima byla často suchá a křehká jako papír. To už se naštěstí změnilo, věřím, že i díky gelu Q+A. Je velmi jemný a lehce se roztírá, první týdny mě oční okolí po jeho použití trochu brnělo, ale postupně tento projev odezněl.

Denní toner jsem zvolila hlavně proto, že má redukovat rozšířené póry, což byl další problém, který jsem dlouho ignorovala a konečně se ho rozhodla začít řešit. Prví výsledky jsem viděla snad už po týdnu, což je neskutečná rychlost!

Třetím produktem je pleťové sérum se zinkem. Má pomáhat s bojem proti "nedokonalostem" (eufemisticky řečeno lol) pleti a hlavně jim předcházet. A i v tom jsem viděla pokrok, zvlášť při používání toneru a séra dohromady byl po pár týdnech můj obličej v mnohem lepším stavu než před tím. Jen tak dál, prosím!

A ještě musím dodat, že je Q+A přívětivé i pro peněženky a nestojí majlant. Podtrženo, sečteno, má dost dobře nakročeno k tomu stát se mým novým love brandem. A co vy, máte s touto kosmetikou zkušenosti? S jakými produkty?


From time to time, I write here on my blog about my experiences with different beauty brands and products. Sometimes I'm not satisfied with them at all, sometimes only partially, and sometimes I manage to come across a treasure. As in the case of British skin care cosmetic brand Q+A. By the way, I think it was one of you, my lovely readers, who recommended it to me. Thanks for that! Every day I use the three Q+A products you can see in the photo, and I can recommend every single one of them to you.

I really needed a quality eye gel. Before I started using this regularly, I neglected the care of my under-eye area a lot. The skin was often dry and delicate. Fortunately, this condition has already changed, thanks to the Q+A gel, I believe. It is very gentle and spreads easily. For the first few weeks, the area around my eyes tingled a bit after using it, but then this symptom subsided.

I chose the daily toner mainly because it is supposed to reduce enlarged pores, which was another problem that I ignored for a long time and finally decided to start solving. I saw the first results after maybe a week, which is incredibly fast!

The third product is a skin serum with zinc. It is supposed to help fight against skin "imperfections" (euphemistically speaking lol) and mainly prevent them. And I saw a clear progress in that, too. Especially when using the toner and the serum together. After a few weeks, my face was in much better shape than before. Keep going, please!

Also I have to say that Q+A is a budget-friendly brand and doesn't cost a fortune. Well, it's on its way to become my new love brand. What about you, do you have experience with Q+A cosmetics? If yes, what products?


#NoAd, just #Love

Photo credit: Meinmanyways.com

2 komentáře :

  1. Super, že ti produkty takto vyhovují, za mě je jednička značka Uriage. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak od té jsem, popravdě, ještě vůbec nic nezkoušela... :)

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥