17. 7. 2022

SUMMER LINEN

Mají udeřit tropy a v takových případech je nejlepší ležet v plavkách u bazénu se zmrzlinou v ruce. Když si to ale nemůžete dovolit a musíte pracovat (jako já, achjo), tak je fajn si obléct třeba nějaké volné šaty ze lnu, ve kterém je i ve vedru příjemně.

O víkendu jsem zabrousila do Marks & Spencer a mají docela širokou nabídku lněných kousků, některé dokonce ve slevě. Jeden jsem si odnesla hned domů, ukážu vám ho na blogu někdy příště. :) A možná se do prodejny vydám i zítra. Viděla jsem tam totiž jednu tašku ve velké slevě, ale nekoupila ji. Řekla jsem si, že ji přece NEpotřebuju... Jenže teď o ní musím pořád přemýšlet, takže mi asi nezbývá nic jiného, než si pro ni zajít, lol.


The weather in the next days will be tropical. The best what you can do is to lie in your bathing suit by a pool with ice cream in your hand. But if you can't afford that and have to work (like me, unfortunately), put on some loose linen clothes which is pleasant to wear even in a tropic wave.

Over the weekend I visited Marks & Spencer store and they have quite a wide range of linen pieces, some even on sale. I took one piece right away, I'll show it to you on my blog next time. :) And maybe I'll go to the store again. I saw there a summer bag at a big discount, but I didn't buy it, I thought I did NOT need it. But now I have to think about the bag all the time, so I guess I have no choice but going to get it, lol.


Photo credit: Marksandspencer.com

1 komentář :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥