26. 8. 2022

NEW IN: SILVER JEWELLERY





Pátek večer, za okny bouřka a silný déšť, dnes to na žádné party hard nevypadá, a tak sedám k počítači a využívám čas produktivně - k napsání příspěvku na blog!

Tentokrát bych vám ráda ukázala dva nové přírůstky v mé šperkovnici - stříbrné řetízky z Answear Lab. Oba jemné, jednoduché, ale přesto zajímavé... prostě přesně podle mého gusta. :) Od té doby, co jsem si je v obchodě vyzvedla, je nosím neustále. A určitě je budu i kombinovat s dalšími a hrát si s jejich vrstvením.

Btw. ty zelené šaty vlastně taky spadají do škatulky new in, dostala jsem na ně v práci spoustu pochval, a to vždycky potěší. Snad se brzy najde příležitost vám je ukázat celé.

A ještě PS: V neděli pro vás budu mít překvapení, tak se nezapomeňte podívat na blog!

Friday evening, a storm and heavy rain outside the windows... it doesn't look like there's gonna be a party today, so I'm sitting down at the computer and using the time productively - to write a blog post!

This time I would like to show you new additions to my jewellery box – two silver necklaces from the Answear Lab brand. Both delicate, simple, yet interesting... just exactly my taste. :) I've been wearing them off and on since I picked them up at the store. And I will certainly combine them with others and play with layering.

Btw. the green dress is actually also „new in“, I got a lot of compliments on it at work, and that's always a pleasure. Hopefully there will be an opportunity to show you the whole dress soon.

And PS: I'll have a surprise for you on Sunday, so don't forget to check out the blog!


Photo credit: Meinmanyways.com

2 komentáře :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥