17. 9. 2022

WHITE DRESS



Celý outfit tentokrát nemám, většina fotek se mi podařila vyfotit rozmazaně, to jsem ale šikovná, co? :) Tak aspoň jeden detail... Měla jsem na sobě krásné bílé šaty s nabíranými rukávy, které jsem toto léto rozhodně nevynosila dost... Tak zase za rok, achjo. K nim jsem si vzala jednu z mých oblíbených kabelek. Je od značky Guess, která má u nás v Česku (nebo i v zahraničí?) docela rozporuplnou pověst, jedni ji milují, jiní nesnáší. Vnímáte to také tak? No pravda je, že musíte být při výběru opatrní... ale to platí vždy a pro všechno.

Unfortunately, I can't show you the whole outfit this time. I somehow managed to take most of the photos blurry. At least one detail today... I was wearing a beautiful white dress with ruffled sleeves, which I definitely didn't wear enough this summer... Well, see you again in a year. I took one of my favorite handbags with them. It is from Guess, which has quite a contradictory reputation here in the Czech Republic (in abroad too?). Some love it, others hate it. Do you see it that way, too? Well, the truth is that you have to be careful when choosing... But you should always apply this rule to everything, right?


Photo credit: Meinmanyways.com

6 komentářů :

  1. Vypadají krásně romanticky určitě ti to v nich moc slušelo

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty vypadají krásně. Líbí se mi nabírané rukávy. A kabelka? Mně přijde zajímavá, určitě bych ji nosila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty vypadají zajímavě, škoda, že nevyšly celé fotky - tak za rok :). Značky mne neberou, ale kabelka se k těm šatům docela hodí. Já nosím městský kožený batůžek - pořád a ke všem :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou krásné, mají moc hezký vzor. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥