23. 10. 2022

AND INSPIRATION CAME...



Krásnou neděli vám přeji!

Pustila jsem se trochu do úklidu v počítači a po čase otevřela složku, kam si ukládám módní inspiraci. Mám v ní uložené třeba outfity blogerky Camille Chérie nebo modelky Alexy Chung. Našla jsem v ní úplně random uložený i tenhle černobílý snímek... a nemůžu se na něj přestat koukat, něčím mě hrozně přitahuje a moc se mi líbí jeho atmosféra. Fotka je z Elle 2017, je na ní modelka Tilda Lindstam, za objektivem stál David Burton. Mimochodem, ten řetízek s mušličkou mám taky. Uvědomila jsem si, že ho nosím strašně málo a měla bych to napravit. Jdu ho hned vytáhnout ze šperkovnice a nosit! Vidíte, inspirace přišla hned, stačila jedna fotka. :)

I wish you a beautiful Sunday!

I did some cleaning on my computer and after a long time, I opened the folder where I save my fashion inspiration. I store outfit inspo there, e. g. from blogger Camille Chérie or model Alexa Chung. I also found this black-and-white photo stored in it randomly... and I can't stop looking at it, I really like its atmosphere. The photo is from Elle 2017, it features model Tilda Lindstam and was taken by David Burton. By the way, I have the shell chain too. I realized that I don't wear it very much, I should change that. I'm going to pull it out of my jewelry box right away and wear it! You see, the inspiration came immediately, one photo was all it took. :)

#inspo

Photo credit: Elle Magazine

5 komentářů :

  1. Inspirace není nikdy dost! :) Ten náhrdelník vypadá krásně, určitě s ním vykouzlíš nějaký povedený outfit. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Fotka má něco do sebe, možná bych si taky mohla začít ukládat podobné fotky, co mě zaujmou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Takmně se na tom outfitu líbí právě kombinace svetru a náhrdelníku. Kalhoty mne nějak neoslovily.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotka je zajímavá, rozhodně to není outfit pro každého.
    Elo, přeji hezké inspirativní dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit modelky není úplně můj styl, ale fotka má zajímavou a poutavou atmosféru, také na ni něco vidím :) Jinak jak píše Pavlí nahoře, tak inspirace není nikdy dost.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥