19. 11. 2022

SMELL THE ROSES... OR CHLOÉ







(Nejen) celý letošní rok voním jako YSL Libre (článek tady) a i když tu vůni miluju, cítím, že by to chtělo na chvíli zase změnu... V Notinu jsem objevila Discovery boxy - miniatury vůní a kosmetiky na vyzkoušení. A přijde mi to jako fajn nápad. Kdo chce nový parfém hledat doma, v klidu, a ne v parfumerii pod probodávajícím pohledem prodavačky, určitě ho tyhle malé krabičky zaujmou. Stojí asi 150 Kč a ani jako vánoční dárek by nemusely být špatné, co myslíte? :)

PS: Máte zkušenosti s parfémy Chloé? Který vám voní nejvíc?

I am an YSL Libre girl all this (not only) year (article here) and even though I love the smell of YSL, I feel that I need a change for a while... In Notino online store, I discovered Discovery boxes - miniatures of fragrances and cosmetics to try. And I think it's a good idea. Those who want to look for a new perfume at home with no stress and not in a store under the guard of a saleswoman, will surely be interested in these small boxes. A box costs about CZK 150. It would be also a nice Christmas present, wouldn't be? :) What do you think?

PS: Do you have experience with Chloé perfumes? Which one smells the best to you?

#NoAd
#Inspiration

Photo credit: Meinmanyways.com

10 komentářů :

  1. Taky mi tyhle vzorečky přijdou jako fajn nápad - aspoň si člověk může vyzkoušet, co mu nejlíp sedne (což při prvním přivonění v parfumerii nemusí být jednoznačné).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, takhle si je může v klidu vyzkoušet. To mi na tom přijde nejlepší...
      Ela

      Vymazat
  2. Určitě i hezký dáreček třeba pro kamarádku, kór, když člověk slyší, že chce změnit vůni :o)
    Krásně zabaleno, děkuji za info, sama jsem si toho nevšimla.
    Elo, přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, já ti nevím. Mně to přijde, jakože to firma dostává při nákupu a pak to prodává za docela dost peněz. 150 Kč mi nepřijde jako úplně málo 😅, 100 Kč by podle mě bylo lepší. Já osobně bych si to nekoupila ani za to, ale už mi to dává větší smysl. Možná jsem ale jen rozmazlená.

    Teď když na to koukám, tak to dokonce mají ty boxy za 200 Kč 😄😃. Tak to už je podle mě úplný ústřel. Nevím, na mě to nepůsobí dobře, a přitom mi to přijde dost praktický. Ale asi to bude tím, že mi vzorečky nepřijdou vůbec elegantní. Ale jako jo, na vyzkoušení super, jako dárek bych to nedala. Nebo jenom jako něco navíc, ne jako část dárku.


    MAKEUP REVOLUTION FAST BASE BLUSH 💖 | KRÉMOVÉ TVÁŘENKY | SWATCHE & RECENZE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď v jednom kole a nemám čas se ani pořádně vyspat, natož tak chodit opakovaně do parfumerie a hledat novou vůni... s tímto ohledem mi to přišlo jako fajn věc. :)

      Nad tou cenou jsem taky přemýšlela, jestli je adekvátní... ale tak jasné, že na tom chtějí něco vydělat. :D

      Ela

      Vymazat
  4. Na boxy jsem se dívala, chvilku jsem i přemýšlela, že bych si ho objednala, ale nakonec jsem si říkala, že cena za takovéhle vzorky, které běžné bývají jako vzorecek v časopise, je asi přemrštěná :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo... ale v časopise si zase nevybereš, jaký vzoreček dostaneš. :D
      Ela

      Vymazat
  5. Chloé vůně jsou prostě dokonalé a neznám snad jedinou, která by mi nevoněla. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥