2. 12. 2022

DARK SEASON







Proč dark season? Třeba proto, že už ve tři hodiny odpoledne se stmívá. Zrovna včera se mi stalo, že jsem v jednu chvíli měla pocit, že už je večer a měla bych si pomalu natáhnout pyžamo, zalézt pod peřinu, číst si a chystat se na spánek... podívala jsem se na hodiny a ono bylo pět odpoledne, LOL.

Dark season, protože je kolikrát celý den šero a mě to na dobré náladě rozhodně nepřidává. Nějak nepomáhají ani vánoční světýlka a nazdobené vánoční stromky, které už vidíme na každém rohu. A které mi připomínají, že nemám nakoupené skoro žádné dárky. Letos budu chtít spíš svátky klidu, než hojnosti pod stromečkem.

Dark season, protože i když fotíte fotky přes den, stejně hezké přirozené světlo mít nebudete a můžete se při editaci vztekat, jak chcete. :)

Dark season, protože mě začátky v nové práci zmohly mnohem víc, než jsem předpokládala. Teď jsem navíc doma se zablokovanými zády a nemám tušení, jak jsem si je přivodila. Jeden kolega má teorii, že možná nejde o záda, ale o všechen ten nahromaděný stres, který se projevuje tímto způsobem. Tělo si asi řeklo, že je čas zpomalit a odpočinout si. Teda spíš mě k tomu přinutilo... :)

A jak se máte vy?


Why dark season? Maybe because it gets dark at three o'clock in the afternoon. Yesterday, at one point I had the feeling that it was already evening and I should put on my pajamas, get ready for sleep and go to bed... I looked at the clock and it was 5 pm, LOL.

Dark season, because it's often dark all day and this ruins my mood. Christmas lights and decorated Christmas trees that we already see on every corner do not help to improve my mood. They remind me that I have bought almost no presents. This year, I would rather have a holiday of peace than a holiday of bunch of presents.

Dark season, because even if you take photos during the day, you won't have the nice natural light and you can get as angry as you want while editing, it won't help. :)

Dark season, because the first month at my new job was much more difficult than I expected. Now I'm at home with blocked back and I have no idea how I got it. A colleague of mine has a theory that maybe it's not the back, but all the accumulated stress that manifests in this way. The body said that it's time to slow down and rest. Well, it forced me to do that... :)

And how are you?

| Outfit |
House coat
Reserved sweater
Forever 21 jeans
Marks & Spencer shoes
Marks & Spencer bag


Photo credit: Meinmanyways.com

5 komentářů :

  1. Tohle období taky nemám moc ráda, šero a brzká tma mi nedělá moc dobře. Bolest zad je peklo, taky s tím bojuju, tak ať nám je brzy líp :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Kolega má pravdu - zablokovaná záda jsem měla před deseti lety a byl to výsledek mého nesouladu s novým šéfem, množství úkolů i nejistotou v práci. Držím palce, ať jsou záda brzo OK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, jak tělo funguje...

      Tak ať máme ideálně toho stresu co nejméně. :)

      Díky, Ela

      Vymazat
  3. Tmavé outfity preferuji také a vždycky říkám, že jsem taková můra. :D Černá je prostě má nejoblíbenější a skvěle se kombinuje. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥