1. 1. 2023

SNOW FAIRY





Krásný první den nového roku 2023 vám přeji!

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Tak to musím být dnes produktivní a napsat článek na blog, aby mi ta produktivita vydržela i po zbytek roku... :) A vlastně taky musím dohnat jeden rest, protože produkt, který vidíte na fotkách, jsem vám původně chtěla doporučit třeba jako dárek pod vánoční stromeček. To jsem sice nestihla, ups, ale přece jen vám ho sem teď dávám.

Krém Snow Fairy od značky Lush je totiž famózní - vidíte tu jeho neuvěřitelnou, lehce třpytivou růžovou barvu? A jak voní! Po cukrové vatě nebo žvýkačkách, mňam! Navíc obsahuje samé dobré věci - mandlový olej, jojobový olej a kakaové máslo. Je to tělový krém, ale může posloužit i jako krém na ruce, a přesně tak ho používám já. Mám ho na nočním stolku a vždycky před spaním se rozplývám nad jeho vůní.

"Mějte se rádi takoví, jací jste."
- nápis na obalu krému


I wish you a wonderful first day of the new year 2023!

In the Czech Republic, we say: how does your first day of the year look like, the same way the whole year will look like. Is that true? I dont think so... but you never know. So I've told myself I have to be productive today and write an article so that my productivity on the blog will last for the rest of the year. :) And actually I'd also like to catch up on some work, because I originally wanted to recommend the product you see in the photos to you as a tip for a Christmas gift. I didn't have time to do that, oops, but at least I can talk about it now, a bit later.

The Snow Fairy cream from Lush is amazing - do you see its incredible, slightly shimmering pink colour? And how it smells! After cotton candy or chewing gum, yummy! Plus it contains all the good stuff - almond oil, jojoba oil and cocoa butter. It's a body cream, but it can also double as a hand cream, which is exactly how I use it. I have it on my bedside table and I always use it and smell it before going to bed.

"Love yourself the way you are."
- the motto on the packaging of the cream

Photo credit: Meinmanyways.com

9 komentářů :

  1. Jaj, tak to jsem asi taky měla dneska vydat nějaký článek :D Krém vypadá skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tip, Elo a přeji krásný nový rok! Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Tento rok jsem dávala mým kamarádkách balíčky od Lush a povedlo se. Sama mám ráda od nich bomby do koupele. Ostatní produkty jsem ale zatím ještě nevyzkoušela.

    Tohle zní dobře a ta barva je dokonalá + ty třpitky? <3

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Krém vypadá super, ať ti slouží a přeji jen to dobré do roku 2023 a hlavně zdraví! :))

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥