18. 4. 2023

SPORTY TOP






Ano, tohle je přesně ten top, který jsem vám ukazovala ve vlogu. :) Hned jsem ho i vyfotila, udělal mi radost, byla to jedna z mála věcí, kterou jsem si v posledních velkých slevách vybrala. Černé džíny jsou must-have, v zimě nosím hlavně skinny, aby se pohodlně vešly do kozaček.

Teď už se nicméně těším, až budu nosit i něco jiného, lol. A kozačky konečně zazimuju. Už jsem to chtěla udělat snad dvakrát, ale vždycky se znovu ochladilo a ještě k tomu pořád pršelo. Dnes (neděle) bylo nááádherně, takhle by to už mohlo vydržet!


Yes, this is exactly the top I showed you in the vlog. :) I immediately took a picture of it, it made me happy, it was one of few things I picked up in the last wave of sales. Black jeans are a must-have, in the winter I mainly wear skinny ones, they fit comfortably into boots.

Now I'm looking forward to wearing something else though, lol. And I would like to finally hide the boots till next winter. I wanted to do that already, but it got cold again and it kept raining. Today (Sunday) was finally amazing weather, I loved it!


| Outfit |
DKNY top
Zara jeans
Caprice boots
Answear Lab necklace


Photo credit: Meinmanyways.com

7 komentářů :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥