14. 5. 2023

FLORALS FOR SPRING






Vzpomínáte si na moji novou halenku z posledního vlogu na YouTube? Úplnou náhodou jsem na ni narazila ve slevách v C&A. Udělala jsem při zkoušení doma pár fotek a tady jsou... Myslím, že s kalhotami s vysokým pasem vypadá docela dobře, co říkáte? Měla bych je rozhodně nosit víc, pokud si dobře vzpomínám, loni jsem je nevytáhla ani jednou, achjo.

Btw. dokoukala jsem teď dva seriály v iVysílání ČT a musím vám je doporučit - Malá bubenice (skvělá Florence Pugh ❤ jako špionka) a Normální lidi (o dvou mladých lidech, co nemůžou být spolu, ale ani bez sebe). A na jaké seriály se teď díváte vy?


Do you remember my new blouse from the last YouTube vlog? I found it in sales at C&A. I took some photos during the try on and here they are... I think it looks pretty good with high waisted pants, right? I should definitely wear them more. If I remember correctly, I didn't wear them even once last year, oops.

Btw. I've just finished watching two tv series on CT iVysilani and I'd like to recommend them to you - The Little Drummer Girl (amazing Florence Pugh ❤ as a spy) and Normal People (about two young people who can't be together, but also not without each other). And what tv series are you watching now?


| Outfit |
C&A top
H&M trousers
Michael Kors bag
Answear Lab necklace

Photo credit: Meinmanyways.com


7 komentářů :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥