5. 5. 2023

MAX FACTOR MASTERPIECE MAX MASCARA




Ano, další řasenka vyzkoušena! V projektu #mascarahunting skutečně nepolevuju. Baví mě zkoušet stále nové a hledat ty nejlepší. Řasenek je na trhu takové množství a pořád se vymýšlejí nové, že i kdybych měla každý týden v ruce jinou, nestihla bych je otestovat všechny, lol.

Tuhle Max Factor Masterpiece Max vám můžu s klidným srdcem doporučit. Má velmi šikovný kartáček na rozčesání a obstojné prodloužení řas. Příjemně a pohodlně se s ní pracuje, během dne drží na svém místě. A odlíčení je bezproblémové. Ve své cenové kategorii (stála mě cca 160 Kč) fakt možná masterpiece. :)


Yes, I have tried another mascara as part of my #mascarahunting project. I enjoy trying new mascaras and looking for the best one. There are so many mascaras on the market and new ones being invented all the time. Even if I had a different one in my hand every week, I wouldn't have time to test them all, lol.

I can honestly recommend this Max Factor Masterpiece Max to you. It has a very handy brush for combing the eyelashes and a good extension. It is pleasant and comfortable to work with and stays in its place during the day. And removing it from eyes is easy. A possible masterpiece in its price range. :)


★★★★☆


Photo credit: Meinmanyways.com


3 komentáře :

  1. Líbí se mi kartáček - tenhle typ mi obvykle vyhovuje. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hodně dobře, i ten kartáček by mi určitě vyhovoval. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥