7. 7. 2023

SUMMER SANDALS | OH, I WANT THEM ALL























Sandály jsou nejlepší obutí, znamenají totiž léto, teplo, čas dovolených a všech skvělých letních aktivit. Několik (ehm, 18 párů!) jsem vybrala z jednoho e-shopu pro inspiraci a klidně bych je brala všechny domů, lol.

Žádné překombinované, zuřivě barevné boty s třemi druhy ozdob najednou tu ale neuvidíte. Elegance je někde jinde. Já volím jednoduché linie, klasické barvy (OK, sem tam trochu pastelu) a nenucené zdobení. To, co má upoutat pozornost, jste vy a vaše osobnost, ne oblečení a doplňky, které máte zrovna na sobě. No ne? 

Které se líbí vám?


Sandals are the best footwear, because they mean summer, warmth, vacation time and all the great summer activities. I picked a few (ehm, 18 pairs!) from an e-shop for inspiration, and I'd love to take them all home, lol.

But you won't see any overcombined, furiously colored shoes with three types of decorations at once. Elegance is somewhere else. I choose simple lines, classic colors (OK, some pastels here and there) and sometimes with an extra touch of decor. What should attract attention is you and your personality, not the clothes and accessories you wear. Am I right?

Which ones do you like the most?


Photo credit: Eobuv.cz

4 komentáře :

  1. Mně by se líbily ty smetanově bílé s podpatkem a plnou špičkou.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už hledám padnoucí černé sandálky několik týdnů, bohužel neúspěšně a pomalu se začínám smiřovat s tím, že se toto léto budu muset obejít bez nich.. Z tvého výběru bych si ovšem nějaké vybrala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Sandálky na léto jsou ideální, i když já preferuji spíše pantofle - ať už sportovní nebo v elegantním stylu, jsou mi více pohodlné. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥