26. 4. 2012

MANHATTAN



Dnešní krásný slunečný den mi kazila jen jedna věc. Dochází mi můj oblíbený pudr od značky Manhattan. Oběhla jsem dnes snad všechny drogerie v centru Ostravy, ale nikde ho už neprodávají! Až v lékárně mi řekli, že tuto kosmetiku odkoupila jiná firma a ta ji zrušila snad už před rokem. Trochu jsem ale doma zapátrala na netu a zjistila, že to s tím rušením naštěstí zase až tak horké nebude. Produkty Manhattan sice stáhli z českých obchodů, ale v jiných zemích se prodávají dál. A taky se dají sehnat v e-shopech, takže jsem zachráněna. Jen musím vyhodit cca 75 Kč navíc za poštovné, achjo.
___

There has been only one bad thing in this beautiful sunny day. My favorite Manhattan face powder is running out and I couldn't find it at any store in Ostrava! It's been told me the company doesn't produce the powder any more. That's not true, the product is just not available at Czech drug stores no more. Lucky for me I can still buy it on-line but it's gonna cost some extra money for delivery, booh.
___

Foto: Ela

4 komentáře :

  1. něco takového se mi stalo s mým oblíbeným prafémem od cacharel - promése

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně se to právě ještě nestalo, protože moc věrná kosmetice nejsem, pořád zkouším novou a hledám lepší a lepší věci... Tohle je výjimka. :)

      Vymazat
  2. Zkus antibakteriální pudr od Dermacolu, j ásama jsem ho nikdy nezkoušela, ale slyšela jsem, že je dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip! I když už jsem si včera objednala ten od Manhattanu na e-shopu... :D

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥