8. 3. 2013

REVLON BOX









Jedna z věcí, která se mi na australských obchodech líbí, je, že tu mají pořád nějaké slevy nebo akce, každý každičký týden, pořád něco nového... Stali se tu z nás tak trochu "důchodci", co si berou každý leták a číhají, kde je co levně k sehnání. :) V drogeriích jsem tu často okukovala stojany s kosmetikou Revlon, která u nás v obchodech není. Už dřív jsem od Revlonu vyzkoušela make-up a byla jsem z něj nadšená, a tak jsem chtěla další, jen jsem se k tomu nějak nemohla rozhoupat. Až jsem jednou natrefila na akci: k nákupu dárkový balíček zdarma! Takže hurá na zkoušení. :)

Lip butter je ve velmi jemné, nenápadné meruňkové barvě se třpytkami, které naštěstí nejsou tak výrazné. Lip butter je něco mezi rtěnkou a balzámem, má tedy barvit a zároveň hydratovat. To první příliš viditelné není, ale to druhé pocítíte. A pokud máte rádi slepené rty, jděte do něj... nééé, přeháním, zas tak strašné to není, lol. Ale dobrovolně bych si ho znovu nekoupila.

Lak na nehty Top Speed ve fialové barvě, která mi v mé lakové výbavě chyběla, ale osobně bych preferovala spíš tmavší odstín. Ale musím uznat, že se dobře nanáší, super rychle schne, bohatě stačí nanést jen jednu vrstvu a drží taky obstojně - myju s ním nádobí každý den. :)

Make-up Photoready by měl být ještě o kapku lepší než ten, který jsem už měla (ColorStay), ale zatím nemůžu podat hlášení o jeho výkonu, protože jsem ho zkoušela jen minimálně. Jediné, co už vím, je, že kryje velmi dobře.
___

Foto: Ela

7 komentářů :

  1. Such a nice blog! Maybe you want to follow each other on gfc and bloglovin? Check my blog and let me know! I would love it!
    http://velvetavenue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak má nádhernou barvu! :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥