4. 10. 2015

OH IT'S AUTUMN AGAIN?





Podzim. Máme za sebou první chladnější týden a jaký div, už jsem nemocná. Mám tohle roční období ráda, ale tak rychlé podlehnutí bacilům jsem fakt nečekala, achjo. Doufám, že slunečné dny, jako je tento, ještě chvíli vydrží, abych si je mohla užít nejen z postele a s hrstí prášků v ruce. Aspoň jeden pozitivní efekt ale tohle nachlazení má - měla jsem čas vybalit teplé věci a naopak uschovat ty letní do krabice. Jaké překvapení, že mezi nimi není žádná barva, hah, jen základní odstíny - černá, šedá, bílá. Před pár dny k nim přibyl leopardí kabát Vero Moda, který mi dělá neskutečnou radost, protože jsem podobný chtěla už roky. A aby byl výčet nových kusů v mém šatníku úplný, musím ještě zmínit koženkové kraťasy Bik Bok, které sice využiju až na jaře (a po nějaké silné střevní chřipce, haha), ale nemohla jsem je v obchodě jen tak nechat...

PS: A jak jinak trávit čas, když jste nemocní? Já nejraději sleduju filmy a seriály. Už jsem jich zvládla za těch pár dní docela dost. Určitě se podívejte na pořad Future of Fashion - Alexa Chung a British Vogue v něm odhalují tajemství modního byznysu. Zatím jsou venku tři díly. A kdo by neměl rád Alexu?
___

Foto: Ela

5 komentářů :

  1. Super oblečení! Já bych poslední dobou také nejradši chodila jen v těchto neutrálních barvách, budu si muset pořídit víc takových kousků :) A na Future of fashion s emusím podívat, zní to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji brzké uzdravení. Když jsem nemocná, tak se taky většinou dívám na televizi nebo jsem na notebooku a procházím všechno možné. Koženkové kraťasy jsou úplně super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Zbožňujem také svetríky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, nádherné kousky! :)) Jsem tvou novou čtenářkou, budu ráda, když mrkneš na můj :))

    StyleSolution

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥