9. 8. 2017

SILVER MOOD


Máte radši stříbro, nebo zlato? Nebo je kombinujete?

Nevím, čím to je, ale mně se zlato nikdy moc nelíbilo a nechtěla jsem ho nosit. Nikdy ale neříkej nikdy, třeba jeho čas v mé šperkovnici ještě přijde... Když se dívám na nabídky bižuterie a šperků v obchodech, zlato vždycky převažuje a nabídka ve stříbře není tak bohatá. To mě někdy štve, ale na zlatou stranu mě to ještě nedostalo. Co jsem tady v Londýně, pořídila jsem si pár nových drobností, mimo jiné i tyhle klasické kruhové náušnice a jemné prstýnky. Sice jsou jen postříbřené, ale musím zaťukat na dřevo - zatím drží perfektně.
___

What do you like more - golden or silver jewellery? Or do you wear them both together?

I don't know why, but I don't crave for gold and I don't want to wear it. But never say never, maybe one day I'll buy some... When I'm at stores I realise there is always much more golden jewellery than silver one. Sometimes it can be really disappointing. Since I arrived to London, I've bought few new pieces of jewellery, for example those classic earrings and delicate rings. They are silver plated only, but their quality is really high, I have to say.
___

Foto: Ela

6 komentářů :

  1. Tak to já jsem zase na zlato, navíc na stříbro jsem jako malá mívala trochu alergii, takže u mě je to jasný :D :) S tím výběrem v klenotnictví máš asi pravdu, ale třeba se ti poštěstí! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se též líbí více stříbro, ale v poslední době ráda kombinuji :) Též se mi líbí kombinace rosegold a stříbra! Pořídila sis hezké kousky :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já to mám asi opačně. Preferuji růžové zlato a klasické a stříbro mně moc nebaví, ale tomu prstýnku se srdíčky bych asi neodolala a v jiné barvě než ve stříbrné si ho neumím představit.

    OdpovědětVymazat
  4. Osobně nepreferuji více ani zlato ani stříbro apod. Vybírám si až podle dané věci :) Náušnice a prstýnky jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥