15. 2. 2019

WOODWICK CANDLES




Jak si zpříjemňujete dlouhé zimní večery? Taky si doma zapalujete aromatické lampy a vonné svíčky jako já? Hřejivé světlo, jemná vůně, intimní atmosféra... to mě baví! A mám pro vás jeden tip na kvalitní designové svíčky. Znáte ty od značky WoodWick?

V britském řetězci Iceland (v Praze a okolí) je teď seženete o třetinu levněji. Neodolala jsem a zajela si udělat zásoby. Měla jsem původně v plánu koupit variantu "linen", která připomíná vůni čerstvě vypraného ložního prádla. Je pro mě osobně spojena s mnoha vzpomínkami, protože ji hodně používali v domě v Londýně, kde jsem dřív bydlela. Ale - jak vidíte na fotkách - dopadlo to docela jinak. :) Nemohla jsem si vůbec vybrat, a to z avizovaných 23 aromat měli na prodejně jen asi 10. Odnesla jsem si nakonec vůně "currant" a "island coconut".

Pokud tyhle svíčky ještě neznáte a ptáte se, čím jsou tak zajímavé, tak třeba tím, že mají dřevěný knot, který při hoření evokuje praskání dřeva v krbu a celou tu příjemnou, domáckou, útulnou atmosféru s ním spojenou. Místo tradičního parafínu používají sójový vosk a svíčky parfémují přírodními esenciálními oleji. Dřevěné víčko se navíc dá použít jako podstavec, abyste se nebáli o svůj nábytek.

#NoAd
___

Foto: Ela

5 komentářů :

  1. Krásné vůně sis vybrala. Woodwick jsem ještě neměla, ale láká mě ten jejich praskající knot. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle svíčky si moc chválí sestra :-) jednu jsem viděla zapálenou, když jsem byla u ní na návštěvě a efekt byl skvělý, jak dřevěný knot praskal :-) ale ta cena, ta cena..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn. A proto je zmiňuju právě teď, protože jsou ve slevě a já toho chtěla využít. :)

      Vymazat
  3. Tu vůni ložního prádla jsem zkoušela a je to špica :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥