15. 3. 2021

GOLD VS. SILVER













Zlato, nebo stříbro?

Nebojte, neptám se vás na to, do kterého drahého kovu je lepší investovat. Ale spíš na to, kterému z nich dáváte přednost v případě doplňků. Náušnice, prstýnky, řetízky... ale také detaily na kabelkách, botách, páscích a tak dále. Tam všude se rozhodujeme, jestli chceme ladit své outfity do stříbrné, nebo do zlaté. Já jsem byla roky a roky zarytým příznivcem tábora stříbrných. A připadalo mi, že jsem trochu jako ta ryba, co plave proti proudu, protože drtivá většina byla spíš fanouškem zlata. A zvlášť v poslední době, nepřijde vám? Zlato se třpytí všude, Instagram je jím zasypaný a kde kdo se nechává spatřit ověšen výraznými zlatými šperky (už dávno ne jen američtí rappeři). 

A tak není divu, že se mě ta zlatá vlna taky pokouší sebrat a já vlastně ani moc neprotestuju... Den za dnem procházím nabídky e-shopů a pořád se nemůžu rozhodnout, který kov je lepší. Být věrná své stříbrné? Btw. psala jsem o tom už zde. Nebo začít experimentovat se zlatou? Bude mi vůbec slušet? A kdo říká, že si musíme vybrat jen jeden z nich? Není život příliš krátký na to nevyzkoušet všechno? A co takhle pustit se do disciplíny hodné mistrů, tj. mixování různých kovů dohromady?

Ehm, já vím, řeším "problémy prvního světa", ale... když ty lockdowny už jsou prostě moc dlouhé.

A obligátní dotazy pro čtenáře na závěr: Který kov preferujete vy? Kde doplňky nakupujete? Máte oblíbenou značku šperků? Dejte mi vědět.

___

Foto: www.zalando.cz

11 komentářů :

  1. Hodně zaměřuji na kabelky, protože ty mají většinou stříbrné doplňky, k těm mám třeba stříbrný pásek a hodinky. Ale co se týče šperků tak zlaté.

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že to máš promyšlené. ;)

      Mně právě u těch kabelek přijde, že mají většinou kovové části zlaté... :(

      Ela

      Vymazat
  2. Šperky a doplňky mám vždy stříbrné, maximálně jeden přívěšek na kabelku mám zlatý, jinak nemám zlato ani v doplňcích doma, to je ten taky hodně v módě :) Přijde mi, že se stříbro lépe kombinuje, ale to je jenom můj názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a díky za něj! :)

      Jsem ráda, že nejsem jediný milovník stříbra tady. :)

      Ela

      Vymazat
  3. Pane bože.. to je tak těžké rozhodnutí. :D :D Vždycky jsem nosila stříbrnou, ale poslední dobou se mi líbí i zlatá. No není nejlepší kombinace obojího? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, strašně těžké! :) Mám to podobně, od stříbrné pomalu pomaličku ke zlaté...

      Asi to budu "muset" zkusit, to kombinování. :D

      Ela

      Vymazat
  4. Já jsem vždycky měla radši stříbrnou, pak jsem si ale koupila brýle se zlatými detaily a tak nějak jsem se spíše přeorientovala na zlatou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. V tomhle jsem také nerozhodná, dříve se mi líbilo více stříbro, ale čím jsem starší preferuji oba styly a pokaždé váhám. :D :))

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, právě vedu vnitřní souboj. :D :D Já jsem také vždycky byla a jsem spíš pro stříbro, ale s tím vlivem cítím úplně stejně - zlato si mě získává čím dál víc. Přijde mi, že se mě drží už druhým rokem stejná nálada zima = stříbro, léto = zlato. 🌞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavá myšlenka! Zima = stříbro, léto = zlato - vlastně to tak fakt sedí!

      Díky za nový pohled na věc. :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥