3. 11. 2021

#NOTES | OCTOBER 2021

Říjen 2021. Pro mě měsíc ve znamení pozdní dovolené v Itálii (fotky určitě na blogu brzy ukážu) a změn v šatníku - lehké letní věci jsem schovala do krabic a vytáhla z nich naopak teplé kousky. Nemám ráda zimu a už teď si přeji, aby byla za námi a přišlo zase jaro. Ale konec stěžování, však já to nějak přežiju, tak jako všechno. Podívejte se teď na mých pět tipů aka #notes, které jsem pro vás zaznamenala v předchozím měsíci...


podzimní koberec na ulici


#1

Když už jsem zmínila tu dovolenou, chtěla bych vám dát jeden tip, jak se rychle dostat k levným letenkám. Nabídek je totiž spousta, člověk je skoro nestíhá sledovat a kdyby měl na různých prodejních portálech hledat nejlepší ceny a destinace, pak by v podstatě neměl čas na nic jiného... Jak si to zjednodušit? Já se přihlásila k odběru newsletterů a nabídky mi tak chodí do schránky samy - třeba z Pelikána, Honzových letenek, Letušky atd. Jedna kamarádka se mě nedávno zvědavě ptala: "Kam na ty levné letenky pořád chodíš?" Jó, holka, nechodím nikam, ony přijdou za mnou. Do mailu. Každý den. Easy peasy. :)


#2

I když chodím velmi ráda do knihovny a knihy si spíše půjčuju než kupuju, čas od času si přece jen chci některou pořídit domů. Anebo ji kupuju jako dárek. V poslední době je objednávám v e-shopu BookTook. Mají dobré ceny a výdejnu v Praze na Smíchově, což je pro mě pohodlná lokace. Letos jsem si u nich objednala třeba jeden svazek o cestování a druhý o otužování. To jsou ale rozmanitá témata, co?


krásná modrá Itálie


#3

Víte, co je to glamping? Jestli ne, nevadí, já ho donedávna taky neznala. Glamping nabízí třeba Manifesto market v Praze na Florenci. Je to vlastně stanování, ale stylové (glamour + camping). Ve stanu máte pohodlí, teplo, prostorný stůl, deky na židlích a něco dobrého na pití k tomu. Tak třeba příště zajdete s přáteli na drink právě sem...


#4

Už pěkných pár let si pohrávám s myšlenkou, že si před Vánoci koupím adventní kalendář - ale ten s kosmetikou! Funguje úplně stejně jako klasický čokoládový, jen každý den z okénka vytáhnete místo sladkosti miniaturu kosmetického produktu. Letos jsem se konečně rozhoupala a jeden takový si pořídila. Ráda bych vám ho ukázala i tady na blogu, to si nemůžu nechat ujít. Než se tak stane, zkuste aspoň tipovat, od jaké značky bude. :)


glamping v Manifestu na Florenci v Praze


#5

A ještě jednu věc jsem si konečně koupila! Doplnila jsem zásoby od značky Malinna, která je původem ze Slovenska a vyrábí kvalitní přírodní produkty na podporu krásy a zdraví. Já si oblíbila především jejich elixíry, které podporují imunitní systém. V době covidu k nezaplacení. Měla jsem Elixir Mint a teď zkouším další, Elixir Vanilla. V podstatě stačí pár kapek nakapat do vody a vypít ráno před snídaní nebo večer před spaním. Jen moc dobře nechutnají, jsou vyrobené z bylin, olejů a mořské soli, no prostě lahůdka, lol.


taška s Malinna produkty


#NoPaidAds


⚠ Unikly vám předchozí #notes? Klikněte:

April 2021

May 2021

June 2021

September 2021


Foto: Meinmanyways.com

6 komentářů :

  1. Tipy na levné letenky se určitě hodí, i když v dnešní době vycestovat, zvlášť když člověk není očkovaný, je pouhý sen. :D Jinak krásné fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky a hezké shrnutí, já mám na letošek připraveny dva adventní kalendáře, jeden klasicky čokoládový Lindt, druhý s vonnými vosky, také bych ráda někdy nějaký kosmetický, ale letos mě bohužel žádný nezaujal, kromě Dioru, ale ten stojí snad 12 000Kč, to je maličko drahé, haha :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)

      Njn, Dior, to je jiná liga. :D

      Čokoládový od Lindtu bych si nicméně dala taky, mňam...

      Ela

      Vymazat
  3. Na stránce BookTook nakupuji taky často, jak píšeš mají fajn výdejnu a hlavně dobré ceny 😊.

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥