6. 12. 2021

LANCOME MAKE-UP SET





Tipů na vánoční dárky je všude dost a dost, až mi z toho jde hlava kolem... Já se ve velkém přidávat nebudu, jen vám ve stručnosti doporučím jednu věcičku - Lancome Hypnose Make-up Set. Toto krásné balení jsem dostala už na narozeniny, které mám na podzim, ale otevřela jsem ho až teď. A hned mě napadlo, že i pod stromeček by to mohl být super dárek.

Sada obsahuje odličovač očí, kajalovou tužku a hlavně řasenku Lancome Hypnose! Z té jsem měla největší radost. Vy už přece víte, jak moc mě baví zkoušet nové a nové řasenky... kdo neví, ať se koukne na hashtag #mascarahunting. A tahle je podle mě fakt skvělá, prodlouží, dodá objem a nerozmazává se, to je pro mě velmi důležité. Nesnáším, když musím přes den myslet na to, abych se průběžně kontrolovala v zrcadle, jestli nemám kolem očí černé šmouhy.

A jaké vánoční dárky doporučujete vy?

Foto: Meinmanyways.com

4 komentáře :

  1. Dobrý tip na dárek. Pro mě jsou Lancome řasenky ty nej a miluji jejich set právě s jejich čtyřmi řasenkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Set se čtyřmi řasenkami? Ani nevím, jestli bych je stihla vypotřebovat, než by mi vyschly... :D :D

      Ela

      Vymazat
  2. S tou řasenkou naprosto souhlasím. Když mám nějakou blbou, tak mám celý den zkažený kvůli nervům jestli náhodou nevypadám jako panda :D jinak boží set, miluju objevování nových kosmetických kousků!

    blog Style of Ejmi | Instagram

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný vánoční set, potěšil by určitě i jako dárek. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥