9. 2. 2022

#NOTES | JANUARY 2022

Můžete mi říct, kam ten leden utekl? Mám pocit, že trval pár dní! Vždyť byly před chvílí Vánoce... a už je únor? No nic, konec stěžování, pojďte se se mnou podívat na lednové #notes. Co jsem dělala a co se událo?


Ranní procházka v prázdném parku


#1

Čím dál častěji otevírám Spotify, tuhle aplikaci na hudbu jsem si fakt zamilovala. Pouštím si hudbu na koncentraci při práci, mediační zvuky při čtení knížky, hudbu nabitou energií na ranní cestu do práce, vypalovačky na cvičení a tak dále a tak dále. Je tolik příležitostí, kdy můžete Spotify využít! A k dispozici máte jakoukoli skladbu, na kterou si jen vzpomenete... (Tedy teď bez Neila Younga, OK.)


#2

Leden se u mě nesl ve znamení lovu ve slevách. A měla jsem jasnou představu o tom, co chci. Kozačky na zimu. Černé, kožené, jednoduché bez ozdob, s nízkým podpatkem, s postranním zipem, v přijatelné ceně. Ukázalo se to jako téměř nesplnitelný úkol. Buď se mi zdály předražené, nebo se mi vizuálně nelíbily, nebo jsem nemohla dopnout zip! No chápete to? Jasně, asi nejsem štíhlá jako modelka, ale že bych zrovna já měla mít tento problém...? Tak na koho ty boty teda šijí? Long story short... nakonec jsem jedny našla, hurray.


Chvíle klidu v kavárně ve Zlíně


#3

Velmi dlouho jsem plánovala jít na masáž, až jsem se na ni v lednu konečně vydala. A byla skvělá. To jsem přesně potřebovala! Odcházela jsem (skoro) jako nový člověk. Měla bych na ni chodit častěji - můj další závazek na rok 2022. :) Masáž byla v I'm Fit wellness v pražském OC Fénix.


#4 

Hned po masáži jsem se vydala do kina, jak už jsem zmiňovala v předchozím postu, šla jsem na čtvrté pokračování sci-fi Matrix. Matrix miluju, a tak jsem si tuhle novinku nemohla nechat ujít. Nový díl byl velmi odlišný od těch předchozích, ještě víc zamotaný a nepochopitelný, ale přesto jsem od něj nemohla odtrhnout oči. Asi na něj půjdu do kina ještě jednou, lol. Keanu Reeves je prostě top, je to můj crush. ❤


Večerní nebe nad Prahou


#5

A na konec bych tu chtěla zmínit jednu věc, která mi udělala velkou radost. V lednu jsem na Instagramu publikovala svůj první reel ever! A očividně se líbil, měl (pro mě) nečekaně dost zhlédnutí a jsem za to moc ráda. I samotná tvorba mě bavila a určitě bych v reels chtěla dál pokračovat...

A teď vzhůru do dalšího měsíce! :)

#NoAds

Nečetli jste předchozí #notes? No problem, klikněte zde.

Foto: Meinmanyways.com

4 komentáře :

  1. Měla jsi povedený leden. Na Spotify se také chystám už sakra dlouho, budu si tu appku muset konečně stáhnout! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá na hezký leden, tu masáž bych taky hned brala!

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥