13. 4. 2022

#NOTES | MARCH 2022

Jaký byl váš březen? Mám pocit, že uběhl strašně rychle a skoro nic jsem nestihla. Ale když se tak za ním teď ohlížím, pár věcí jsem přece jenom zvládla, udělala, zažila, vyzkoušela... Představu si o tom můžete udělat z mých tradičních pěti #notes, které jsem na blog vybrala. A třeba vás inspirují. :)


Výhled na Hrad z Kunsthalle Praha


#1

Víc než kdy dřív jsem trávila čas na Twitteru. Máte na něm také profil? Vedle Instagramu je to moje nejvíc využívaná sociální síť. Hledala jsem na ní především aktuální informace o dění na Ukrajině, na to je to skvělý zdroj.


#2

Určitě už víte, jak moc mě baví seriály. Ale upřímně, v březnu jsem na ně skoro neměla čas... a občas ani náladu. Stihla jsem jen druhou řadu Bridgerton (totální oddechovka). Seznam, na co všechno se chci podívat, je skoro nekonečný, aktuálně třeba: WeCrashed, Girl from Plainville, The Flight Attendant 2 a tak dále.


Minimalismus Kunsthalle Praha


#3

V čem skladujete své šperky a další podobné serepetičky? Já si pořídila malé šperkovnice a je to game changer, vážně! Jen lituju, že jsem si je nepořídila už mnohem dřív... :)


#4

Nový hot spot v Praze? Hlavní město má čerstvě otevřenou galerii výtvarného umění - Kunsthalle. Všemi deseti doporučuju k navštívení. Konceptem i atmosférou mi připomíná londýnskou Saatchi Gallery. ❤


Světelná instalace v Kunsthalle Praha


#5

Minulý měsíc jsem se také pustila do pořádného zkoušení produktů značky L´Occitane, které jsem našla v adventním kalendáři (vzpomínáte? tady). Výsledek? Nejvíc mě zaujaly krémy na obličej a pleťové sérum. Těším se, až si je pořídím i ve velkém balení a nechám se hýčkat. (Edit 1: Značka prý odmítá odejít z ruského trhu. No, to si možná ještě ten nákup u nich rozmyslím... Edit 2: 16.4. uvedla, že odchází.)


#NoAds, just Love

Ještě jste nečetli předchozí #notes? Nevadí, klikněte zde.

Foto: Meinmanyways.com

7 komentářů :

  1. Loccitane je láska, už mám od nich niekoľko produktov a moja najobľúbenejšia rada sú Mandle. :) Ďakujem za tip na galériu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řady "Mandle" zrovna používám krém na ruce a musím říct, že voní božsky. :)

      Ela

      Vymazat
  2. Bridgetonovi jsem taky zhltla, souhlasím, je to boží oddechovka! Vadí mi jen, že si hrají na "historický" seriál a Británii a je tam víc černochů než kdekoli jinde. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to byl právě účel a záměr.

      Děj se sice odehrává v historii, ale berou ji spíš jako kulisu. Myslím, že o historickou přesnost se ani nesnažili. :)

      Ela

      Vymazat
  3. Druhá série Bridgerton se mi moc líbila ale první u mě stále vede, těším se na 3. :) Jinak šperky mám ve šperkovnici ale plánuju se umístit do nějakého šuplíku :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Bridgerton je super tip, slyšela jsem na to samou chválu, tak moc ráda mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. For me, Prague Castle is the best sights to see in Prague, and here is a wonderful view of it!

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥