19. 6. 2022

LONDON PHOTO DIARY // PART 1
















Týden v mém oblíbeném městě. ❤ Co chtít víc? 

Navštívila jsem kamarády a známé, zašla na má milovaná místa, objevila i několik nových, koupila si pár věcí, nejvíc jsem ale nakonec stejně utratila za coffee to go, lol, a jeden den vyjela i na pobřeží, do města Dover.

Odjezd do Londýna byl šílený, byla jsem strašně nachlazená, nestíhala jsem balit, spala jen tři hodiny, na letiště odjížděla uprostřed noci a ještě k tomu jsem doma na stole zapomněla připravenou taštičku s kosmetikou. Namalovaná jsem samozřejmě vůbec nebyla... A na cestě zpět jsme pro změnu trčeli tři hodiny v letadle na ranveji, protože radar v Praze měl poruchu.

Tak co tam máme dál?

Předpověď počasí byla nejdřív chmurná, zataženo a déšť, ale jako zázrakem se dva dny před odjezdem z Prahy kompletně změnila. Nakonec pršelo jen jeden večer a po zbytek pobytu bylo téměř ukázkové slunné počasí. Až jsem se zvládla i neplánovaně opálit. Když jsem se vrátila do práce, kolegové se mě překvapeně ptali: Ty jsi nakonec nejela do Londýna, ale k moři? To nevymyslíš... :)

Mé první kroky v Londýně vedly hned na můj top spot, kam chodím pokaždé, když ve městě nad Temží jsem - do Sky Garden v The City. Věnovala jsem jí na blogu i samostatný článek, přečtěte si ho! Ulice byly poseté britskými vlajkami (ještě z nedávných oslav královnina Platinum Jubilee), mrakodrapy se tyčily k nebi snad ještě výš, než jsem si pamatovala, všude po městě se proháněli lidé na kolech, obchodní centra byla plná krásných věcí, na které bych stejně neměla místo v kufru, a po páté odpolední se hospody zaplnily kravaťáky, co si s kolegy skočili "na jedno". Prostě starý dobrý Londýn. :)

Podívejte se na blog i příště, photo diary z Londýna bude mít pokračování.

Foto: Meinmanyways.com

2 komentáře :

  1. Je to i moje oblíbené místo. A o SG jsem vůbec neměla tušení, takže hned je důvod na další návštěvu Díky za tip. Eva. http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda poradím. Určitě se tam běž podívat. :)

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥