28. 8. 2022

HOW WAS YOUR SUMMER? | GIVEAWAY





Prázdniny jsou pomalu za námi, ale aby vám to nebylo líto, připravila jsem si pro vás, moje milé čtenářky, soutěž. A krásnou! Jedné z vás ráda věnuji dárkové balení kosmetiky od značky Pupa v hodnotě téměř 400 Kč. Balení obsahuje řasenku, tužku na oči, micelární vodu a roztomilou kosmetickou taštičku, která se podle mě dá v klidu nosit i jako kabelka.

Ode mě, pro vás. ❤

Do soutěže se mohou zapojit čtenářky, které odebírají můj blog (klikněte na "Odebírat" dole na stránce v sekci "Pravidelní čtenáři") a/nebo sledují Me In Many Ways na Instagramu. Do komentářů pod tento článek mi napište, jaký byl váš letošní nejlepší prázdninový zážitek a připojte na vás kontakt, kam vám můžu napsat v případě výhry (e-mail nebo instagramový profil).

Soutěž běží do neděle 18.9. včetně. Pak náhodně vylosuji jednu z vás, které dárkové balení pošlu. Doufám, že se vám soutěž líbí a přeji vám hodně štěstí...


The holidays are almost over but you don't have to be sad. Ive got a giveaway for you, my lovely readers. And it’s a beautiful one! I would like to give one of you the Pupa beauty gift box (worth almost 400 CZK). The package contains a mascara, an eyeliner, a micellar water and a cute cosmetic bag, which can easily be used as a handbag.

For you from me. ❤

The giveaway is open to readers who subscribe to my blog (click "Subscribe" at the bottom of the page in the "Regular Readers" section) and/or follow the Me In Many Ways profile on Instagram. In the comments below this article, tell me what is your best holidays experience this year so far and add a contact (e-mail address or Instagram profile).

The giveaway runs until Sunday, September 18th. Then I'll randomly choose one of you who will win the gift box. I hope you enjoy this giveaway and wish you a very good luck...


EDIT 19.9.: Soutěž ukončena. Výhercem je Lenka Dean. Gratuluji.


Photo credit: Meinmanyways.com

8 komentářů :

  1. Hned mě napadlo krmení žiraf ve Zlínské ZOO ♥ Mám o tom i článek na blogu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší prázdninový zážitek byla zatím asi dovolená v Krušných horách na Plešivci - pokud se tedy počítá i červen. A pak výlet za kamarády do Havlíčkova Brodu (který byl fakt o prázdninách - v červenci).
    Stáňa - s.voskova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  3. S letošním létem mám spojené dva zážitky, a to můj úplně první výšlap na Sněžku, který jsem absolvovala s přítelem letos v červenci a potom srpnový koncert Calina v Ledárnách Braník, který se konal za té největší bouřky. A i když jsem tam utopila celý obsah kabelky i s telefonem, bylo to naprosto skvělé ♥

    Lenka Dean (lenkadean@email.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, gratuluji k výhře, posílám ti mail. :)

      Ela

      Vymazat
  4. Elo, krásný dárek!
    A zážitek - bylo jich víc, ale musím napsat Turecko! První zkušenost a nádherný zážitek, jen skvělé dojmy...
    Přeji příjemný večer, Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Díky všem za účast v soutěži! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥