13. 8. 2022

SOMETIMES I DON'T CARE





Čas od času vám tady na blogu doporučuju #kamvpraze a dnes je opět ten den! :) Jestli hledáte vyhlídku na Pražský hrad a centrum z trochu jiného úhlu, zkuste zajet na vyhlídku Baba. Najdete ji v Dejvicích, je na ní zřícenina bývalého letohrádku, kolem zeleň a taky docela dobrý výhled.

Doma jsem na sebe hodila doslova to první, co jsem našla, a vrazila na tuhle procházku. No, žádná velká móda to není, ale tam to bylo stejně všem jedno, lol. Hlavně mít pohodlí, že? Občas jsem schopná strašně moc řešit, co si obleču a jak to bude vypadat... a jindy je mi to zase úplně šumafuk. A jak to máte vy? :)

From time to time I recommend you interesting places in Prague and today is the day for it again! :) If you look for a view of Prague Castle and the center from a slightly different angle, try the Baba lookout. You can find it in Dejvice, there are ruins of a former summer house, greenery around and a pretty good view.

For this walk, I wore a very casual outfit, any great fashion style, but people there didn't care anyway, so what... The main thing is to feel comfortable, right? Sometimes I'm able to think a lot about what I'm going to wear and how it will look... and other times I couldn't be bother more. And how about you? :)


Photo credit: Meinmanyways.com

4 komentáře :

  1. Tak to mě mrzí, že jsem vyhlídku neznala, když jsem ještě studovala v Praze, určitě by se mi tam líbilo a výhled je z ní nádherný :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba příště, až tu budeš, si najdeš čas... :)

      Vymazat
  2. Tak tam je to moc pěkné, škoda že jsem na to nedošla trochu dřív, byla jsem v Praze na konci července. Tak třeba zas někdy příště, jestli tam zas pojedu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim to tam bude určitě taky hezké... :)

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥