20. 10. 2022

BE BRAVE LIPSTICK





O rtěnkách už tu na blogu dlouho nebyla řeč. A přitom jsem si je zvykla používat důsledně každý den... Než ráno vyjdu z domu do ruchu velkoměsta, jedna z posledních věcí, kterou dělám, je, že použiju parfém a rtěnku. Dnes vám představuji mou aktuálně nejoblíbenější - Catrice Power Plumping Gel Lipstick. Obyčejná rtěnka z drogerie, ale kolik radosti mi dokáže přinést! Miluju její svěží, výraznou růžovou barvu. Voní jemně po malinách a po rtech klouže opravdu lehce díky gelové struktuře. Výdrž je asi úměrná ceně (lehce přes 100,-), takže si nestěžuju. Uvažuju, že je možná čas konečně investovat i do dražších (a tím pádem o něco kvalitnějších?) rtěnek, máte nějaké oblíbence?

I didn't talk about lipsticks here on my blog for a long time. The truth is that I got used to using them consistently every day... Before I leave my house in the morning to the hustle and bustle of the big city, one of the last things I do is to use perfume & lipstick. Today I'd like to present to you my current favorite - Catrice Power Plumping Gel Lipstick. An ordinary drugstore lipstick, but how much joy it can bring me! I love the fresh, bold pink color. It smells gently of raspberries and glides on the lips really easily thanks to the gel texture. The durability is probably proportional to the price (slightly over CZK 100), so I'm not complaining. But I think it's time to finally invest in more expensive (and therefore better?) lipsticks... Do you have any favorites?

Be brave!

#NoAd

Photo credit: Meinmanyways.com

5 komentářů :

  1. Já jsem se teď rozloučila s tekutou rtěnkou L´Oreal, kterou jsem měla z nějakého boxu. A byla docela fajn. S levnou Essence, kterou jsem tu vyhrabala teď je to slabší.

    OdpovědětVymazat
  2. Eli, mám to stejně - poslední krok jsou rty a parfém. I když musím napsat, že covid bylo období, kdy jsem rtěnky nepoužívala, balzámy nebo pečující lesky se pod respirátor hodily lépe, trochu jsem odvykla. Ale na rtech musím vždycky něco mít.
    Ta rtěnka ti moc sluší!
    Měj hezké dny jako malované. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš - na rtech musím pořád něco mít. :)

      A díky!

      Ela

      Vymazat
  3. Teda, ta vypadá krásně! A zdá se mi to nebo bude spíše hydratační? Vypadá, že by nemusela vysušovat rty, což je super. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě nevysušuje... ale já hodně používám balzámy na rty, lol.

      Ela

      Vymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥