5. 12. 2022

NEW YEAR, NEW BAG











Nakupovali jste na Black Friday ve velkém? Mě to šílenství kolem Black Friday letos trochu minulo. Co jsem ale stihla zaznamenat, byly každoroční články v médiích a příspěvky na sociálních sítích o tom, že ne všechny obchody zlevňují férovou cestou. Umělé navyšování původní ceny a další klamavé triky bohužel někteří prodejci pořád zkoušejí. Ale blýská se na lepší časy! Na přelomu roku vejde v planost novela zákona, která nastavuje nová pravidla, víc se můžete dočíst třeba tady. No, už bylo načase.

A tak se spíš těším na povánoční slevy, které také bývají velké. Už dlouho pokukuju po podobných kabelkách, jako jsou ty na kolážích nahoře, a musím říct, že vybrat jen jednu je teda boj. :) Která se líbí vám?


Did you shop big in this year's Black Friday sales? Well, I didn't. But what I managed to notice were articles in media and posts on social networks about the fact that not all stores discount in a fair way. Unfortunately, some sellers still try to artificially increase the original price and use other deceptive tricks. But better times are coming! At the end of the year, there's gonna be a law setting new rules, you can read more about that here (in Czech). I mean, it was about time.

So I really look forward to the post-Christmas sales, which are also usually big. I've been looking for a similar handbag like the ones in the collages above, and I have to say that choosing just one is a struggle. :) Which one do you like?


Photo credit: Eobuv.cz

4 komentáře :

  1. Já na slevové akce (asi ke své škodě) moc nejsem, takže mne minul i letošní Black Friday. A pokud jde o kabelky, už pár let jsem "parta městský batůžek" - vyhovují mi volné ruce i to, že mne nacpaná kabelka (protože ji mám nacpanou skoro pořád) netahá k jedné straně. Do společnosti pak psaníčko, kam se vejde mobil, rtěnka, hřeben, kapesník a karta a pár kaček cash.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Baťůžky jsou taky fajn, pro záda určitě lepší varianta. :)

      Jen se nehodí ke všemu. :(

      Ela

      Vymazat
  2. Všechny jsou nádherné, nebude to lehké rozhodování :) Já sama už delší dobu pokukuju po značkových kabelkách, ale zatím mě žádná nenadchla natolik, abych si ji pořídila.
    V rámci BF jsem udělala jen dvě větší objednávky kosmetiky, kterou používám a díky slevovým kódům jsem dost ušetřila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Téměř všechny vypadají úžasně, hned bych si uměla vybrat! :))

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥