8. 10. 2023

THE WATCHER




Jmenuje se Nora Brannock a je to jedna z hlavních postav v seriálu The Watcher (česky Vidím vás; Netflix, USA, 2022). A diváci si tuto roli oblíbili i díky jejímu smyslu pro styl a vytříbeným outfitům. Převládají v nich světlé, tlumené barvy, minimalistické doplňky, jednoduchost a sofistikovanost. Sedí jak k jejímu charakteru, tak jejímu povolání.

Nora, v podání mé oblíbené herečky Naomi Watts, je umělkyně a designérka. A ač se v seriálu primárně věnuje dětem a domácnosti a je to manžel, kdo zajišťuje rodinu, v závěru je to právě ona, kdo se stává z dvojice úspěšnějším, finančně zachraňuje rodinný rozpočet a zachovává si chladnou hlavu. 

A já si ji a její oděvy zamilovala! Malá inspirace na fotkách nahoře možná přijde vhod i vám... 🎉 A to je na seriálech právě krásné, že nemusí být jen zábavou na páteční večer nebo oddychem po náročném pracovním dni, ale také inspirací po té módní (či jiné :)) stránce.

Na seriál se určitě podívejte, byl natočený podle skutečné události. Roli v něm hraje jeden krásný, ale zatraceně drahý dům a dopisy, které se tak nějak zvrtnou v teror... Všechno to rozjede pátrání po pisateli a hledání odpovědi na hádanku, kterou byl dům opředený ještě dřív, než se rodina Nory do domu nastěhovala.


Her name is Nora Brannock and she is one of the main characters in the series The Watcher (Netflix, USA, 2022). And the audience fell in love into her sense of style and cultivated outfits. They are dominated by light, muted colors, minimalistic accessories, simplicity and sophistication. They fit both her character and her occupation.

Nora, played by my favorite actress Naomi Watts, is an artist and designer. And although she is primarily concerned with the children and the household and it is the husband who provides for the family, in the end it is Nora who becomes more successful, financially saves the family budget and keeps a cool head in the situation.

And I fell in love with her and her clothes! A little inspiration in the photos above might come in handy for you, too... 🎉 And that's beautiful about series in particular - they don't have to be just fun on a Friday night or relaxation after a hard day at work, but also huge fashion inspiration (and not only the fashion one of course... :)).

Be sure to watch the series, it is based on a true story of this beautiful but expensive house and letters that turn into terror... All of this starts the search for the writer and the search for an answer to the riddle that the house was covered with even before Nora's family moved into the house.


Photo credit: Pinterest.com


3 komentáře :

  1. Seriál neznám, ale outfity oceňuju i já, jsou skvělé :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se také líbilo, jak s oblékala :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Na to se chci podívat už hrozně dlouho, ale zatím jsem se k tomu nedostala. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥