12. 10. 2023

80'S VIBE JACKET










Nemůžu si pomoct, ale tohle sako má podle mě osmdesátkový vibe! Vidíte ho tam taky? Výrazný potisk, vycpaná ramena, retro styl... Je to dost odvážný kousek, i když na fotkách to tak ve výsledku možná nemusí působit. A já ho žeru. Sako jsem zkombinovala jen s černými kousky, aby vyniklo a zároveň se s ničím nebylo.

Crossbody tašku jsem si dovezla z poslední dovolené v Londýně. Je od značky Uniqlo. Měla jsem pocit, že ji tam pak vidím na každém rohu, nosili ji všichni! Londýňané si ji skutečně oblíbili, a to v nejrůznějších barvách - prohlédnout si je můžete v tomto postu. V Praze můžu být v klidu, tady jsem ji ještě na nikom neviděla, lol.


I can't help but think this jacket has 80's vibe! Do you see it there as well? Bold print, padded shoulders, retro style... It's quite a bold item, even if it might not look that way in the photos. And I love it. I combined the jacket with black pieces to make it stand out and at the same time not competing with any other print or color.

I brought the crossbody bag from my recent vacation in London. It is from Uniqlo. I had the feeling that I saw it on every corner, everyone was wearing it! Londoners really liked it, in various colors - you can see them in this post. But I can be calm in Prague, I haven't seen it on anyone here yet, lol.


| Outfit |
bpc selection jacket
Style trousers
no name T-shirt
Vagabond boots
Uniqlo bag 
Answear Lab necklace


Photo credit: Meinmanyways.com

6 komentářů :

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥