26. 11. 2023

WET N WILD MEGA PROTEIN MASCARA





Americká kosmetika Wet n Wild, oblíbená a cenově dostupná značka, kterou v USA koupíte běžně v drogerii. Když jsem si všimla, že je k dispozici i v Česku, no co myslíte, musela jsem ji samozřejmě vyzkoušet! :)

Sáhla jsem záměrně po řasence. Můj "projekt" #mascarahunting totiž nikdy nespí. Tak tady je - Mega Protein Mascara. Drobné balení (6 ml, ideální na cestování) v roztomilé barvě za něco málo přes 50 korun.

A tím asi výčet jejích pozitiv končí. 

Prví dny používání byla řasenka skutečně velkým zklamáním. S barvou na kartáčku se strašně špatně pracovalo, jednou jí bylo až moc, podruhé zase málo... a výsledek nijaký. Naštěstí jsem to nevzdala a aplikace se časem ustálila a dokonce se s řasenkou dalo i smysluplně pracovat a vykouzlit aspoň trochu obstojné prodloužení řas. Takže pověsti propadáku u mě tedy předešla, ale znovu si ji rozhodně kupovat nebudu. Svět řasenek přece nabízí mnohem víc...

Znáte kosmetiku Wet n Wild? Zkoušeli jste už nějaký produkt?


American brand Wet n Wild, a popular and affordable cosmetics that you can buy in drugstores in the USA. When I noticed that it is also available in the Czech Republic, of course I had to try it! :)

I deliberately reached for a mascara. My "project" #mascarahunting never sleeps. So here is the one I chose - Mega Protein Mascara. A small package (6 ml, ideal for travel) in a cute color for just over CZK 50.

And that is probably the end of the list of positives.

The first days of use, the mascara was really a big disappointment. It was very difficult to work with the paint on the brush, one time there was too much of it, the second time there was none... and the result I couldn't even see. Fortunately, I didn't give up and the application became stable over time and it was even possible to work meaningfully with the mascara and conjure up at least some eyelash extensions. So the mascara avoided the reputation of a flop for me, but I will definitely not buy it again. The world of mascaras offers much more...

Do you know Wet n Wild cosmetics? Have you tried any product yet?


★★✰✰✰


Photo credit: Meinmanyways.com

2 komentáře :

  1. Díky za recenzi. Zaujalo mne malé balení vhodné na cesty, ale za počáteční boj s řasenkou mi to asi nestojí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám a mrzí mě, že s řasenkou nejsi spokojená. Já jsem si oblíbila žlutou od Miss Sporty, je skvělá, tak kdybys nevěděla jakou příště, určitě vyzkoušej. :)

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥