8. 11. 2023

CLARINS ADVENT CALENDAR 2023








Třetím rokem se snažím držet jednu moji osobní tradici: dny před Vánocemi si vždycky zpříjemňuju adventním kalendářem. Kosmetickým! No dobře, čokoládový si asi pořídím taky. :) Pokaždé s vámi svůj výběr sdílím a ani letos nechci vynechat. 

Kosmetické adventní kalendáře jsou skvělým způsobem, jak se blíže seznámit s produkty té které značky, za jednu cenu máte najednou možnost vyzkoušet 12 až 24 produktů. A to mě na tom právě baví. A taky proto se snažím vybírat kalendáře od značek, jejichž produkty ještě nemám tak prozkoumané a vyzkoušené.

Na blogu už jste si spolu se mnou mohli prohlédnout třeba ten od Nuxe nebo L'Occitane, připomenout si je můžete tady. Letos moje volba padla na francouzskou značku Clarins. Proč právě na ni? V průběhu roku se ke mně dostal vzorek jednoho jejich krému a tak mě zaujal, že jsem si ho musela pořídit v plném balení... A když jsem si v záplavě nabídek adventních kalendářů všimla toho od Clarins, bylo rychle rozhodnuto.

A musím říct, že balení vypadá skvěle - luxusně a svátečně - a těším se na otevírání! Má sice "jen" dvanáct okének, ale to nevadí (dostala jsem při nákupu spoustu dalších miniatur Clarins produktů, takže si nestěžuju, lol). Pokud vás zajímá cena, stál necelých 1900 korun.

Kupujete si také adventní kalendáře? Od jaké značky?


For the third year, I've been trying to stick to a personal tradition of mine: I always make the days before Christmas pleasant with an advent calendar. Cosmetic one! Well, I'll probably get the chocolate one, too. :) I share my selection with you every time and I don't want to miss out this year either.

Cosmetic advent calendars are a great way to get to know the production of cosmetic brands better, for one price you have the opportunity to try 12 to 24 products at once. And that's what I enjoy about it. And that's also why I try to choose calendars from brands whose products I haven't researched and tested yet.

On this blog, you have already been able to view, for example, the calendar from Nuxe or L'Occitane, you can remind them here. This year I chose the French brand Clarins. Why this one? During the year, I received a sample of one of their creams and I was so excited from the quality that I had to buy it in a full package... And when I noticed that Clarins offers an advent calendar, the decision was made quickly.

And I have to say, the packaging looks great - luxurious and festive - and I can't wait to open it! It has "only" twelve windows, but that's okay (I got a lot of other miniatures of Clarins products as part of the purchase, so I'm not complaining, lol). If you are asking about the price, it costs approx CZK 1900.

Do you also buy advent calendars? From what brand?


Photo credit: Meinmanyways.com


5 komentářů :

  1. Já si pravidelně kupuju adventní kalendáře čajové - to už spoustu let. A posledních pár let jsem přidala kalendáře s jídlem - měla jsem z Rossmanna i z DMka s jejich bio produkty. Letos mám jen DMkový, Rossmann prý ho mít nebude. Já jsem holt spíš na to jídlo než na kosmetiku. A vyhovuje mi, že vlastně každý den obsah okénka sním/vypiju. U kosmetických asi nebude řada produktů jen na jedno použití (a navíc já třeba nepoužívám pudry, tvářenky, laky na nehty), tak se bojí, že by se mi tu věci z kalendáře spíš hromadily. Ale třeba na něj taky jednou dojde, ale spíš na nějaký levnější

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Loccitane miluji, nejlepší krémy na ruce. Loni jsem malý adventní kalendář měla. Tento je parádní, mám ráda jejich hydratační řadu, masku a krém. ☺☺ Moc prima článek. Hezké podzimní dny přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, vypadá naprosto luxusně! Snad ti produkty v něm udělají radost. :))

    OdpovědětVymazat

Jediné, co skutečně vlastníme, je náš čas. Díky, že ses rozhodl/a trochu z něj věnovat právě mému blogu. ♥